Beylikdüzü Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beylikdüzü Okyanus’ta Spor Yetenek Kulübü Yıl Sonu Gösterileri
Beylikdüzü Okyanus’ta Spor Yetenek Kulübü Yıl Sonu Gösterileri Beylikdüzü Okyanus’ta Spor Yetenek Kulübü Yıl Sonu Gösterileri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji’nde 1. Sınıf’tan 10. Sınıf’a kadar öğrencilerin yer aldığı Spor Yetenek Kulüpleri’nin yıl sonu gösterileri büyük beğeni topladı.

Okyanus Kolejleri’nin eğitimdeki farklılıklarından biri olan Yetenek Kulüpleri, 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı’nı da başarıyla tamamlıyor.

Bir çok spor dalında öğrencilerin yeteneklerini geliştirmesini sağlayan Okyanus Kolejleri’nde öğrenciler yıl boyunca öğrendiklerini güzel gösterilerle sunuyor.

Beylikdüzü Okyanus Koleji’nde 1. Sınıf’tan 10. Sınıf’a kadar öğrencilerin yer aldığı Spor Yetenek Kulüpleri’nin yıl sonu gösterileri, 30 Mayıs 2014 Cuma günü yapıldı.

Basketbol, Speed Stacks, Jimnastik, Eskrim, Buz Pateni, Aikido, Doğa Sporları ve Okçuluk Kulübü öğrencileri performanslarını sergilediler.

Okulun Spor Tesisleri’nde saat 10.00'da Beden Eğitimi Zümre Başkanı Ömer Avcı’nın organize ettiği spor kulüpleri yıl sonu gösterisine, öğrenci ve velilerin ilgisi yoğundu.

 

Eskrim, Aikido, Jimnastik, Speed Stacks Gösterisi

Eskrim Kulüp Öğretmeni Esin Kalabak’ın hazırladığı 2. ve 8. Sınıf öğrencilerinin gösterisiyle başlayan etkinlikte öğrenciler yıl boyunca öğrendiklerini eğlenceli bir şekilde sundular.

Aikido Kulüp Öğretmeni Sabit Günaydın’ın 2. ve 10. Sınıflar'la hazırladığı gösteri ilgiyle izlendi. Öğrenciler kuvvet gerektiren zorlu hareketleri başarı ile sergilediler.

Jimnastik Kulüp Öğretmeni Tülin Gökmen’in 2. ve 4. Sınıf öğrencileri ile hazırladığı gösteri beğeni ile izlendi. Öğrenciler esneklik ve estetik gerektiren hareketleri ile göz doldurdular.

Speed Stack (Dizilim Sporu) Kulüp Öğretmeni Aybars Ataş, Özlem Canlı ve Erkan Çankaya’nın 2. ve 7. Sınıf öğrencileri ile hazırladığı gösteri büyük ilgi topladı.

Öğrenciler, sene boyunca hız ve koordinasyon kazanarak kendilerini bu alanda ne kadar geliştirdiklerini eğlenceli bir şekilde kanıtladılar.

 

Basketbol, Okçuluk, Doğa Sporları, Buz Pateni Gösterisi

Basketbol Kulüp Öğretmeni Aybars Ataş’ın 5. ve 10. Sınıf öğrencileri ile hazırladığı gösteri büyük ilgi topladı. Öğrenciler yüksek koordinasyon ve takım çalışması gerektiren hareketleri başarı ile sergilediler.

Okçuluk Kulüp Öğretmeni Zeynep Topaloğlu’nun 3. ve 10. Sınıf öğrencileri ile düzenlediği gösteri büyük alkış topladı. Hedefi her denemelerinde vuran öğrenciler başarılarını kanıtladılar.

Doğa Sporları Kulüp Öğretmeni Osman Binici’nin 2. ve 10. Sınıf öğrencileri ile hazırladığı gösteri de izleyenlere heyecanlı ve keyifli anlar yaşattı. Kaya tırmanışı yapan, çadır kuran öğrenciler, performanslarını sergilemenin mutluluğunu yaşadılar.

Son olarak Buz Pateni Öğretmeni Murat Çomak’ın 2. ve 5. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı gösteri ile etkinliğimiz tam bir şölene dönüştü.

Tüm öğretmen ve öğrencilerimize bu güzel gösterileri için teşekkür ederiz…


Haber
:
Özer TUNA
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
04 Haziran 2014, Çarşamba 09:11
Okunma
:
4.297 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları