Beylikdüzü Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beylikdüzü Okyanus'ta "English Street Reading" Etkinliği
Beylikdüzü Okyanus'ta "English Street Reading" Etkinliği Beylikdüzü Okyanus'ta "English Street Reading" Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji, 23-26 Aralık 2014 tarihleri arasında English Street etkinlikleri kapsamında Aralık ayı etkinliği olarak "Read is an Amazing Journey" temalı etkinlik gerçekleştirdi.

Öğrenmeyi keyifli hale getirme, öğrenilenleri pekiştirme ve sunma amacıyla yapılan bu etkinliklerde, ortaokul 5.-6. Ve 7. Sınıf öğrencileri farklı başlıklar altında etkinliklerini yaptılar ve eğlenceli bir şeklide yarıştılar.

Reading on the Pillows etkinliğinde, 5. Sınıf öğrencileri minderler üzerinde arkadaşlarına kitap okudular ve birbirlerine kitapla ilgili sorular sordular. Daha sonra okudukları kitapların karakterlerini boyayarak keyifle etkinliklerini tamamladılar. 6. Sınıf öğrencileri ise 3 Words About Reading etkinliğinde "Reading" kelimesinin kendileri için ne ifade ettiğini 3 kelime ile anlatan videolar çektiler. Bu videoları hep birlikte konferans salonunda izleyen öğrenciler, arkadaşlarını oylayarak her sınıftan en çok beğenilen 3 videoyu seçtiler. Videoları beğenilen öğrenciler, başarı sertifikası ile ödüllendirildiler.

Okyanus’ta İngilizce Yaşayarak Öğrenilir!

Beylikdüzü Okyanus Koleji 7.sınıf öğrencileri Woodchuck Could Chuck Wood etkinliğinde keyifli bir tekerleme yarışmasına katıldılar. Sunumda seçilen tekerlemeyi en doğru ve hızlı şekilde okuyan öğrenciler, başarı sertifikası ile ödüllendirildiler.

Oldukça eğlendirice ve eğitici bir haftayı daha geride bırak ortaokul öğrencileri, Face in the Hole ( Photo Prop ) etkinliğinde, Charles Dickens, Oliver Twist, Juliet ve William Shakespeare görsellerinin arkasına geçip resimler çektirerek etkinliklerini tamamladılar.


Haber
:
Neşe Arslan
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Yağmur Alkan
Tarih
:
05 Ocak 2015, Pazartesi 11:34
Okunma
:
1.543 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları