Beylikdüzü Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beylikdüzü Okyanus'ta English Street Etkinlikleri
Beylikdüzü Okyanus'ta English Street Etkinlikleri Beylikdüzü Okyanus'ta English Street Etkinlikleri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji’nde, 25, 26 ve 27 Şubat 2015 tarihleri arasında English Street etkinlikleri kapsamında Şubat ayı etkinliği olarak "Winter" teması işlendi.

Öğrenmeyi sınıf dışına taşıma, öğrenilenleri pekiştirme ve aktif kullanıma geçirme amacıyla yapılan bu çalışmada, ortaokul 5.-6. Ve 7. Sınıf öğrencileri farklı başlıklar altında etkinliklerini yaptılar ve eğlenceli bir şeklide yarıştılar.

Öğrenciler, minderler üzerinde şiirler ve kompozisyonlar yazdılar, kar figürleri çizdiler. Finale kalan eserlerini  “Smart Poets of Okyanus” etkinliğinde izleyici arkadaşlarına okuyarak dereceye girmek için yarıştılar. Jüri üyeleri dereceye girecek şiirleri belirlerken oldukça zorlandı ve finalistler başarı sertifikalarını törenle aldılar.

Okyanus’ta İngilizce Yaşayarak Öğrenilir!

Beylikdüzü Okyanus Koleji 5.sınıf öğrencileri hazırladıkları ‘Winter Booklet’lerini sınıf panolarında sergilediler. Bu çalışmayla kış mevsimine ait giysi, yiyecek ve aktivite kelimelerini zenginleştirip pekiştirdiler.

Oldukça eğlenceli ve eğitici bir haftayı daha geride bırakan ortaokul öğrencilerimiz bir sonraki English Street etkinliğini merak ve sabırsızlıkla beklediklerini ifade ettiler.


Haber
:
SİBEL VURAL
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
SİBEL VURAL
Tarih
:
04 Mart 2015, Çarşamba 11:39
Okunma
:
1.349 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları