Beylikdüzü Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beylikdüzü Okyanus'ta 23 Nisan Coşkusu
Beylikdüzü Okyanus'ta 23 Nisan Coşkusu Beylikdüzü Okyanus'ta 23 Nisan Coşkusu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, öğrenci ve velilerin katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, Beylikdüzü Okyanus Koleji Okul Müdürü Seval Yüksel'in konuşmasının ardından ortaokul öğrencilerinden oluşan bando takımının gösterisi ile devam etti.

Şiirlerle Duygu Dolu Anlar

Beylikdüzü Okyanus Koleji 2-B  Sınıfı öğrencilerinden Azra Bakır, 2-D Sınıf öğrencilerinden Zeynep Altınkeser; 3-A Sınıf öğrencilerinden Arslan Saral, 2-B sınıf öğrencilerinden Ceren Şingir, 4-D sınıf  öğrencilerinden Beril Akpınar, 4-C Sınıf öğrencilerinden Zehra Zeyrek  günün anlam ve önemini anlatan şiirleriyle davetlilere duygu dolu anlar yaşattılar. Ayrıca İlkokul 1. Sınıf öğrencilerinin sunduğu modern dans gösterisi ve Ortaokul öğrencilerinin oynadığı halk oyunları gösterisi de büyük beğeni topladı.

Jimnastik Gösterisi ve Müzik 

Beylikdüzü Okyanus Koleji  Beden Eğitimi Zümresi'nin hazırladığı Anaokulu ve 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin jimnastik gösterisi izleyenleri şaşırtırken, Vurmalı Çalgılar Kulübü öğrencileri ile koronun sunduğu şarkılar coşkuyu daha da artırdı. İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerinin müzik eşliğinde sergilediği kule ve jimnastik gösterisi de büyük küçük herkese heyecan dolu anlar yaşattı.


Haber
:
Esra Kaya
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Esra Kaya
Tarih
:
06 Mayıs 2015, Çarşamba 13:54
Okunma
:
2.679 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları