Beylikdüzü Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beylikdüzü Okyanus Ortaokulu "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün” Projesi Meslek Sempozyumu
Beylikdüzü Okyanus Ortaokulu "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün” Projesi Meslek Sempozyumu Beylikdüzü Okyanus Ortaokulu "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün” Projesi Meslek Sempozyumu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Ortaokulu’nda 5. ve 8. Sınıf Öğrencileri Rehber Öğretmen Hande İPEKLİ ve Ersan ERTÜRK organizasyonuyla “Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün” projesi kapsamında hayallerindeki meslekle tanışıyor.

Beylikdüzü Okyanus Ortaokulunda "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün” projesi kapsamında Rehber Öğretmenler Hande İPEKLİ ve Ersan ERTÜRK 14 Aralık Çarşamba günü Rehberlik Ders saatinde konferans salonunda düzenlediği sempozyuma, çeşitli meslek gruplarından uzman veliler katılarak sunum yaptılar.

Sempozyumda Hemşirelik alanında Seda Dikici, Makine Mühendisliği alanında Murat Yazar, Mimarlık alanında Adnan Kınalı, Gazetecilik alanında Murat Tosun, Avukatlık alanında Sibel Aydınoğlu, Doktorluk alanında Fatih Dikici velilerimiz meslekleri hakkında öğrencilere bilgiler verdiler.

Seminer bitiminde çocuklar kendi velilerine plaketlerini takdim ettiler. 


Haber
:
Alper İşsever
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Hande İPEKLİ
Tarih
:
14 Aralık 2016, Çarşamba 17:43
Okunma
:
1.144 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları