Beylikdüzü Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beylikdüzü Okyanus Ortaokulu First Lego League Robot Turnuvası'nda
Beylikdüzü Okyanus Ortaokulu First Lego League Robot Turnuvası'nda Beylikdüzü Okyanus Ortaokulu First Lego League Robot Turnuvası'nda
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bilim Kahramanları Derneği’nin düzenlemiş olduğu First Lego League (FLL) 11. Sezon Senin Dünyan Senin Sınıfın - Eğitimin Geleceği temalı robot turnuvası 14 Şubat 2015 tarihinde İstanbul Kültür Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

Beylikdüzü Okyanus Koleji 6. sınıf öğrencilerinin katıldığı turnuvada, öğrenciler önceden tasarladıkları robotlarını programlayarak belli görevleri tamamlamaya çalıştılar. Öğrenciler turnuvada, Okyanus Robocean Robot Takımı olarak robot tasarım jürisi, proje jürisi ve öz değerler jürisine ayrı ayrı sunumlar yaparak kendilerini ve projelerini ifade etme şansı yakaladılar.

Öğrenciler, bu yıl ilk defa katıldıkları FLL turnuvasında çok önemli bir deneyim yaşadıklarını, çok eğlendiklerini, bilim hakkında çok şey öğrendiklerini ve çok güzel arkadaşlıklar kurarak paylaşımda bulunduklarını belirttiler. Ayrıca bu turnuvaya hazırlık süresince takım çalışmasının, öz değerlerin ve birbirine karşı saygı ve sevginin ne kadar önemli olduğunu öğrendiklerini dile getirdiler. Turnuva ödül töreninde madalyalarını ve katılım sertifikalarını alan öğrenciler, çok mutlu olduklarını ve önümüzdeki yıl da FLL Turnuvası'na katılmak istediklerini söylediler.


Haber
:
Mete Doğanay
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Selim Akan
Tarih
:
20 Şubat 2015, Cuma 14:07
Okunma
:
2.757 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları