Beylikdüzü Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beylikdüzü Okyanus Ortaokul Öğrencileri 'Akran Eğitimi' Gerçekleştirdi
Beylikdüzü Okyanus Ortaokul Öğrencileri 'Akran Eğitimi' Gerçekleştirdi Beylikdüzü Okyanus Ortaokul Öğrencileri 'Akran Eğitimi' Gerçekleştirdi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji Ortaokul 4-A ve 5-D Sınıfı 9 Aralık 2014 tarihinde Sosyal Bilgiler Öğretmeni Emrullah Ekici‘nin gözetim ve denetimi ile akran eğitimi çalışması yaptılar.

Beylikdüzü Okyanus Koleji 5. Sınıf öğrencileri Atatürk’ü anlamak konusu çerçevesinde Atatürk İlke ve İnkılapları’nın akran gruba öğrenciler tarafından anlatılması, kanıt kullanarak Atatürk İnkılapları öncesi ve sonrasındaki günlük yaşamın karşılaştırılması ve Atatürk İlke ve İnkılapları’nın eşleştirilmesi gibi kazanımların pekiştirilmesi amacıyla 4-A Sınıfının Sosyal Bilgiler dersine girdiler. 5-D Sınıfı öğrencileri hazırladıkları pankart, fotoğraf, resim gibi görsel materyallerle çalışmalarını destekleyerek temel İlke ve İnkılapları sunum ve soru cevap yöntemlerini kullanarak anlattılar. Öğrenciler bu etkinlik ile etkili iletişim becerilerini kullanarak kendilerini ifade edebilme noktasında deneyim kazandılar. 


Haber
:
Mete Doğanay
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Emrullah Ekici
Tarih
:
20 Aralık 2014, Cumartesi 12:56
Okunma
:
1.571 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları