Beylikdüzü Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beylikdüzü Okyanus Kolejinde Münazara şenlikleri tüm hızıyla devam ediyor.
Beylikdüzü Okyanus Kolejinde Münazara şenlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Beylikdüzü Okyanus Kolejinde Münazara şenlikleri tüm hızıyla devam ediyor.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri bünyesinde gerçekleştirilen 7. sınıflar arasındaki münazara çeyrek final etkinliklerine Bahçelievler ve Beylikdüzü kampüslerinde de devam edildi.

Okyanus Koleji Türkçe Zümresi bünyesinde yapılan kampüsler arası münazaraların çeyrek finali 06 Mart 2017 Pazartesi günü Bahçelievler Kampüsü ev sahipliğinde gerçekleştirildi. “Toplumların gelişmesi bilimle mi yoksa sanatla mı olur.’’ tez ve antitezinin savunulduğu münazarada, Beylikdüzü ve Bahçelievler Kampüsleri; Bahçelievler Okyanus Koleji ev sahipliğinde kendi aralarında performans sergilediler.

Yapılan münazara sonucu “Toplumların gelişmesi sanatla olur.” antitezini savunan   7-D sınıfından Arze D. KARAMAN, İnsu ÇETİN, E. Berat TORAMAN, Deniz DÖNMEZ ve  Mevlüde MOLLAZADE yarı finale kalmışlardır.

Ön hazırlıklarını yaptıkları görüşlerini tüm yeteneklerini ön plana çıkararak jüri önünde başarıyla savundular. Kazanan öğrencilerimiz Okyanus Yıldızları ile ödüllendirildiler. Türkçeyi doğru ve etkili kullanma, kendini özgürce ifade etme, özgüven oluşturma ve kendini gerçekleştirme kazanımlarının hedeflendiği yarışmada öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz de amaca hizmet etmede aktif rol oynadılar.

Münazaraya katılan ve destekleyen tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.


Haber
:
Alper İşsever
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Mehmet Hanifi ÇAMLI
Tarih
:
06 Mart 2017, Pazartesi 11:53
Okunma
:
1.308 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları