Beylikdüzü Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beylikdüzü Okyanus Koleji Ortaokul Tanıtım Semineri
Beylikdüzü Okyanus Koleji Ortaokul Tanıtım Semineri Beylikdüzü Okyanus Koleji Ortaokul Tanıtım Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
2015 -2016 Eğitim Öğretim yılı için tüm hazırlıklarını tamamlayan Beylikdüzü Okyanus Koleji’nde veliler tanışma programında bir araya geldi.

Beylikdüzü Okyanus Koleji’nde 16 Eylül 2015 Çarşamba günü 5, 6 ve 7. sınıf velilerine okulun işleyişi ve genel yapısı ile ilgili bilgiler verilmek üzere bir tanışma toplantısı düzenlendi.  Toplantının ardından kokteyl alanında velilerin, öğretmen ve idarecilerle birebir görüşmesine imkân sağlayan programda katılım yüksekti.

Beylikdüzü Okyanus Koleji Türkçe öğretmeninin sunumuyla başlayan tanıtım, Ortaokul Müdür Yardımcısının okul işleyişi ve fiziki yapısı hakkında yaptığı bilgilendirmeyle devam etti. Yapılan sunumda velilere eğitim öğretim yılı içerisinde gerçekleştirilecek çalışmalar, etkinlikler, ulaşım bilgileri, güvenlik, yemek, kantin, revir, disiplin kuralları, ders saatleri gibi genel işleyiş bilgileri sunuldu.

Beylikdüzü Okyanus Koleji rehber öğretmeninin işleyişi ile ilgili verdiği bilgilerle devam eden toplantı, her zümre başkanının branşlarıyla ilgili açıklama sunumlarıyla desteklendi. Ardından tüm idare ve öğretmen kadrosu sahneye alınarak danışman öğretmenlerin tanıtıldığı toplantı alkışlar eşliğinde kokteyle birlikte son buldu.


Haber
:
Esra Kaya
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Esra KAYA
Tarih
:
28 Eylül 2015, Pazartesi 17:21
Okunma
:
2.307 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları