Beylikdüzü Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde "Münazara Turnuvası Final" Heyecanı
Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde "Münazara Turnuvası Final" Heyecanı Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde "Münazara Turnuvası Final" Heyecanı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji’nde 7. Sınıflar arasında düzenlenen Münazara Turnuvasının finali 30 Kasım 2015 Pazartesi günü yapıldı.

Okyanus Koleji Türkçe Zümresi bünyesinde yapılan münazara finali 30 Kasım 2015 Pazartesi günü konferans salonunda gerçekleşti. Münazara finalinde, "Mesleğimizi Seçerken Yeteneklerimize Göre mi Yoksa Kazanacağımız Paraya Göre mi Seçim Yapmalıyız" tezi ve antitezinin savunuldu.

Münazarada, 7-B Sınıfından; Adnan Baran Soydan, İrem Akın, Seymen Mazman ve Yiğit Kenar ile 7-D Sınıfından; Emre Kılıç, Ceren Düven, Sıla Soyuçetin ve Zeynep Begüm Sezgin ön hazırlıklarını yaptıkları görüşlerini, tüm yeteneklerini de ön plana çıkararak jüri önünde başarıyla savundular. Öğrenciler hazırladıkları afişlerle de münazaraya ayrı bir renk kattı

Yapılan münazara finalinde "Mesleğimizi Seçerken Yeteneklerimize Göre Seçim Yapmalıyız" tezini savunan 7-D öğrencileri münazarayı kazanarak Beylikdüzü Okyanus Koleji münazara 1. si oldular ve Okyanus Yıldızı ile ödüllendirildiler.

Türkçeyi doğru ve etkili kullanma, kendini özgürce ifade etme, özgüven oluşturma ve kendini gerçekleştirme kazanımlarının hedeflendiği yarışmada öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz de amaca hizmet etmede aktif rol oynadılar.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


Haber
:
Alkan Baştuğ
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Mehmet Hanifi Çamlı
Tarih
:
04 Aralık 2015, Cuma 14:32
Okunma
:
1.720 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları