Beylikdüzü Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beylikdüzü Okyanus 5.Sınıf Öğrencileri Reading (Okuma) Etkinliğinde
Beylikdüzü Okyanus 5.Sınıf Öğrencileri Reading (Okuma) Etkinliğinde Beylikdüzü Okyanus 5.Sınıf Öğrencileri Reading (Okuma) Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Öğrencilerin Okuma Çalışması

Etkinliğin koordinatörlüğünü yapan İngilizce öğretmeni Muazzez Çetin düzenledikleri etkinlikle ilgili şunları söyledi: “Bugünkü planımız 5. Sınıf öğrencilerimizle birlikte masallar diyarına yolculuktu. Bunu da öğrencilerimize seçmiş oldukları kitapları okutarak gerçekleştirdik. Öğrencilerimizden bazıları arkadaşlarına sevdikleri hikâye kitaplarını okuyarak onları düş yolculuğuna çıkardılar. Aslında yolculuğa çıkan sadece öğrenciler değildi, etkinlik süresince bizler de öğretmenleri olarak onların duygu yoğunluğuna eşlik ettik. Okumalarımızı hikâyelere dair çeşitli sorular ve sohbetlerle sona erdirdik.

Okyanus ailesi olarak çocuklarımızın dil becerilerini geliştirmek, bunları yaparken de onları eğlendirmek amacıyla bu tür etkinliklerimizi belirli aralıklarla tekrarlıyoruz. Etkinliklerimiz sayesinde çocuklarımızın kendilerine olan güvenlerini artıyor ve çocuklarımız motive oluyorlar. Çocuklar istekli ve özverili olunca da ortaya çok renkli görüntüler çıkabiliyor.”

 


Haber
:
Alper İşsever
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Alper İŞSEVER
Tarih
:
16 Aralık 2016, Cuma 16:32
Okunma
:
1.420 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları