Beylikdüzü Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beylikdüzü Kampüsünde Münazara Şenlikleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Beylikdüzü Kampüsünde Münazara Şenlikleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor Beylikdüzü Kampüsünde Münazara Şenlikleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri bünyesinde gerçekleştirilen 7. sınıflar arasındaki münazara final etkinliklerine Fatih ve Beylikdüzü kampüsleri katılmaya hak kazandı

Okyanus Koleji Türkçe Zümresi bünyesinde yapılan kampüsler arası 7. Sınıflar Münazaralarının finali 07 Nisan 2017 Cuma günü Bahçeşehir Kampüsünün ev sahipliğinde gerçekleştirildi. “Türkçeye yabancı dillerden kelime alınması milli benlik üzerine kötü etki yapar veya yapmaz.’’ tez ve antitezinin savunulduğu münazarada, Beylikdüzü ve Fatih Kampüsleri;  Bahçeşehir Okyanus Koleji ev sahipliğinde kendi aralarında performans sergilediler.

Yapılan münazara sonucu “Milli benlik üzerine kötü etki yapar.” tezini savunan   7-D sınıfından Arze D. KARAMAN, İnsu ÇETİN, E. Berat TORAMAN, Deniz DÖNMEZ ve  Mevlüde MOLLAZADE finali kazanarak şampiyon oldular.

Ön hazırlıklarını yaptıkları görüşlerini tüm yeteneklerini ön plana çıkararak jüri önünde başarıyla savundular. Kazanan öğrencilerimiz Okyanus Yıldızları ile ödüllendirildiler. Türkçeyi doğru ve etkili kullanma, kendini özgürce ifade etme, öz güven oluşturma ve kendini gerçekleştirme kazanımlarının hedeflendiği yarışmada öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz de amaca hizmet etmede aktif rol oynadılar.

Münazaraya katılan ve destekleyen tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.


Haber
:
Sabriye Kayaş
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
10 Nisan 2017, Pazartesi 10:17
Okunma
:
1.070 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları