Beylikdüzü Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beylikdüzü Kampüsü Münazara Şenlikleri Devam Ediyor
Beylikdüzü Kampüsü Münazara Şenlikleri Devam Ediyor Beylikdüzü Kampüsü Münazara Şenlikleri Devam Ediyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Kolejinde 7. Sınıflar arası münazara etkinlikleri öğrenciler Beylikdüzü ve Sancaktepe kampüslerinde de devam etti.

Okyanus Koleji Türkçe Zümresi bünyesinde yapılan Kampüsler Arası Münazaraların çeyrek final ön elemesi 13 Şubat 2017 Pazartesi günü konferans salonunda gerçekleştirildi. ‘Teknoloji dünyaya faydalıdır; zararlıdır?’’ tez ve antitezinin savunulduğu münazarada Beylikdüzü ve Sancaktepe kampüsleri Beylikdüzü Okyanus Koleji ev sahipliğinde kendi aralarında performans sergilemiştir. Yapılan münazara sonucu “ Teknoloji dünyaya zararlıdır” antitezini savunan 7-D sınıfından Arze D. KARAMAN, İnsu ÇETİN, E. Berat TORAMAN, Deniz DÖNMEZ, Mevlüde MOLLAZADE yarı finale kalmışlardır.

Ön hazırlıklarını yaptıkları görüşlerini tüm yeteneklerini ön plana çıkararak jüri önünde başarıyla savundular. Kazanan öğrencilerimiz Okyanus Yıldızları ile ödüllendirildiler. Türkçeyi doğru ve etkili kullanma, kendini özgürce ifade etme, özgüven oluşturma ve kendini gerçekleştirme kazanımlarının hedeflendiği yarışmada öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz de amaca hizmet etmede aktif rol oynadılar.

Münazaraya katılan ve destekleyen tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.


Haber
:
Alper İşsever
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Alper İŞSEVER
Tarih
:
14 Şubat 2017, Salı 10:55
Okunma
:
1.544 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları