Beylikdüzü Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beylikdüzü 7.Sınıflar Münazara Finali
Beylikdüzü 7.Sınıflar Münazara Finali Beylikdüzü 7.Sınıflar Münazara Finali
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Koleji Türkçe Zümresi bünyesinde yapılan Kampüsler arası Münazaraların şube birincilerinin seçimi 16 Ocak 2017 Pazartesi günü Beylikdüzü Kampüsü konferans salonunda büyük coşkuyla yapıldı.

''İlk insanlar mı mutludur yoksa günümüz insanları mı?'' tezinin savunulduğu münazarada 7-B ile 7-D sınıfları kendi aralarında performanslarını sergilediler. Yapılan münazara sonucu “İlk insanlar mutludur.” tezini savunan 7-D sınıfından İnsu ÇETİN, E. Berat TORAMAN, Arze D. KARAMAN, Deniz DÖNMEZ, Negin MOLLAZADE öğrencilerimiz yapılan münazarada şube birincileri olmuşlardır.

Ön hazırlıklarını yaptıkları görüşlerini tüm yeteneklerini ön plana çıkararak jüri önünde başarıyla savundular. Kazanan öğrencilerimiz Okyanus Yıldızları ile ödüllendirildiler. Türkçeyi doğru ve etkili kullanma, kendini özgürce ifade etme, öz güven oluşturma ve kendini gerçekleştirme kazanımlarının hedeflendiği yarışmada öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz de amaca hizmet etmede aktif rol oynadılar.

Beylikdüzü Okyanus Koleji Türkçe öğretmenleri olarak 7-D sınıfı öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


Haber
:
Alper İşsever
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Mehmet Hanifi ÇAMLI
Tarih
:
17 Ocak 2017, Salı 11:43
Okunma
:
1.504 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları