Beylikdüzü Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 8. Sınıflar'ın Mezuniyet Gecesi
8. Sınıflar'ın Mezuniyet Gecesi 8. Sınıflar'ın Mezuniyet Gecesi
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji 8-A Sınıfı öğrencileri Üsküdar Söz Bir Otel'de düzenlenen mezuniyet gecesi ile ortaokula veda ederken, Güneşli, Avcılar, Bahçeşehir, Sancaktepe ve Beylikdüzü Okyanus Koleji 8. Sınıf öğrencileri de kep töreninde mezuniyet sevinci yaşadılar.

Okyanus Kolejleri, bir eğitim öğretim yılında daha yeni mezunlar vermenin gururunu yaşıyor...

Ataşehir Okyanus Koleji 8-A Sınıfı öğrencileri, 3 Haziran 2013 Pazartesi akşamı Üsküdar Söz Bir Otel'de düzenlenen mezuniyet gecesinde ortaokula veda ettiler. Genel Müdür Yardımcısı, şube müdürü, müdür yardımcıları ve öğretmenlerin de katıldığı organizasyonda, öğrenci ve veliler unutulmaz bir gece yaşadılar.

Boğaz manzarası eşliğinde saat 20.00'da başlayan gece, yemeğin ardından Okyanus Kolejleri Genel Müdür Yardımcısı Tarık Atasever'in öğrencilere mezuniyet belgelerini vermesiyle devam etti. 8-A Sınıfı öğrencileri, mezun olmanın sevincini keplerini gökyüzüne fırlatarak yaşadılar.

Çocuklarının mutluluğunu paylaşan velilerin Ortaokul Müdür Yardımcıları Seher Çolak ve Fakı Mercimek için hazırlattıkları plaketleri müdür yardımcılarına takdim etmesi de duygulu anlar yaşanmasına neden oldu. Kep töreninin ardından öğrenciler hep birlikte dans ederek, geç saatlere kadar eğlendiler.

Güneşli Okyanus Koleji'nde de 12 Haziran 2013 Çarşamba günü 8. Sınıf öğrencileri için okul bahçesinde kep töreni düzenlendi. Okul Müdürü Onur Kaşkaya'nın açılış konuşmasını yapmasının ardından, konfeti eşliğinde kırımızı halıdan sahneye davet edililen öğrencilere diplomalarını Okul Müdürü Onur Kaşkaya, Lise Müdür Yardımcısı Füsun Gencer ve Danışman Öğretmen Ünzile Orhan taktim etti.

Daha sonra 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı okul birincisi Kübra Mercan sahneye davet edilerek, plaketi Onur Kaşkaya tarafından verildi. Kısa bir konuşma yapan Mercan'ın başarı kütüğüne ismini çakmasından sonra, 8. Sınıflar 7. Sınıflar'a bayrak teslim töreninde bayrağı teslim ettiler. Hep birlikte keplerini havaya atan öğrenciler, ortaokuldam mezun olmanın sevincini yaşayarak müzik eşliğinde eğlendiler.

Avcılar Okyanus Koleji'nde de 11 Haziran 2013 Salı günü gerçekleştirilen kep töreni ile 8. Sınıf öğrencileri liseli olmanın heyecanını yaşadılar.

Konferans Salonu'nda İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan tören, Ortaokul Müdür Yardımcısı Nilay Coşar'ın açılış konuşması ile devam etti. Ardından 8-D Sınıfı öğrencilerinden İlknur İrem Yılmaz, "Tadı damağımda kaldı" diyerek bu özel güne ait duygu ve düşüncelerini paylaştı. "Dünden bugüne öğrencilerimiz" adlı sinevizyon gösterisi ile mezuniyet gününe dek üç yıllık zaman zarfında yaşanan güzel anlar ışıltılı gözlerle izlendi.

Eğitimde devamlılığı sembolize eden bayrak ve flama devir teslimi ile program devam etti. 8-B Sınıfı'ndan Oğulcan Öztürk, 7-B Sınıfı'ndan Oğulcan Canikli'ye bayrak devir teslimi; 8-A Sınıfı'ndan Işıl Sinem Bulut ise 7-C Sınıfı'ndan Güner Ayhan'a flama devir teslimini gerçekleştirerek yemin etti. Öğrencilerin gitar dinletisi bu özel akşama renk kattı.

2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Avcılar Okyanus Koleji 8. Sınıflar Okul Birincisi'nin açıklanmasıyla program tüm hızıyla devam etti. Avcılar Okyanus Koleji Okul Müdürü Yücel Çalışkan, 8-D Sınıfı öğrencilerinden Hacer Beyzanur Yüncü'ye başarı plaketini takdim ederek başarılarının devamını diledi. Ardından Hacer Beyzanur Yüncü, Ortaokul Müdür Yardımcıları Nilay Coşar ve Kaan Sezgin eşliğinde mezuniyet kütüğüne adını ekledi.

Büyük küçük herkesin sabırsızlıkla beklediği diploma töreni sırasında mutlu ve duygulu anlar yaşandı. Diplomalarını sınıf danışman öğretmenlerinden alan öğrencilerin sevinci görülmeye değerdi.

Diplomaların öğrencilere verilmesinin ardından kep töreni iç bahçede devam etti ve mezuniyet heyecanını yaşayan tüm 8. Sınıf öğrencileri, "Kepler havaya, geleceğe merhaba" diyerek bu özel anı kutladı. Mezuniyet pastası ile taçlanan bu güzel buluşma öğrenciler, öğretmenler ve velilerin eğlence dolu dakikalarıyla devam etti.

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde 10 Haziran 2013 Pazartesi günü düzenlenen törende de 8. Sınıflar mezuniyet sevinci yaşadılar.

Sancaktepe Okyanus Koleji de bu yıl ilk mezunlarını verdi. 8. Sınıf öğrencileri, 10 Haziran 2013 Pazartesi günü okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde Genel Müdür Yardımcısı, Şube Müdürü, Müdür Yardımcıları, öğretmenler ve velileriyle bir araya geldiler. Okul Müdürü Kenan Çolak'ın açılış konuşmasını yapmasının ardından öğrencilere mezuniyet belgeleri takdim edildi. Mezun olmanın hüzün ve sevincini bir arada yaşayan öğrenciler, keplerini fırlatarak liseli olmanın gurur ve heyecanını yaşadılar.

Beylikdüzü Okyanus Koleji 8. Sınıf öğrencileri de, 13 Haziran 2013 Perşembe akşamı mezuniyet töreninde bir araya geldiler.

Kokteyl ile başlayan program, Okul Müdürü Mesut Mugan'ın konuşmasının ardından Bayrak-Flama devir teslimi ile devam etti. 8. Sınıf okul birincisi Zeynep Naz Aksoy'un ailesini, öğretmenlerini ve arkadaşlarını duygulandıran konuşmasının ardından, 10'dan geriye doğru sayılarak bütün kepler havaya atıldı.

Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, eğitim hayatlarında başarılar dileriz...


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
17 Haziran 2013, Pazartesi 11:10
Okunma
:
20.799 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları