Beylikdüzü Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 8. Sınıflar'a Merkezi Ortak Sınav Öncesi Motivasyon Kahvaltısı ve Kareoke Etkinliği
8. Sınıflar'a Merkezi Ortak Sınav Öncesi Motivasyon Kahvaltısı ve Kareoke Etkinliği 8. Sınıflar'a Merkezi Ortak Sınav Öncesi Motivasyon Kahvaltısı ve Kareoke Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü ve Avcılar Okyanus Koleji 8. Sınıf öğrencileri, 28-29 Kasım 2013 tarihlerinde yapılacak olan Merkezi Ortak Sınav öncesi düzenlenen motivasyon kahvaltısında buluştu. Güneşli Okyanus Koleji 8. Sınıf öğrencileri de kareoke etkinliği ile stres attı.

Okyanus Kolejleri, 8. Sınıf öğrencilerini Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Merkezi Ortak Sınav'a en iyi şekilde hazırladı.

Beylikdüzü Okyanus Koleji 8. Sınıf öğrencileri, 28-29 Kasım 2013 tarihlerinde yapılacak olan Merkezi Ortak Sınav öncesi düzenlenen motivasyon kahvaltısında buluştu.

25 Kasım 2013 Salı sabah gerçekleşen kahvaltıda danışman öğretmenleri ve arkadaşları ile bir araya gelen öğrenciler, sınav öncesi moral depoladılar.

Avcılar Okyanus Koleji 8. Sınıf öğrencileri için de, 27 Kasım 2013 Çarşamba günü Florya Sosyal Tesisleri'nde kahvaltı düzenlendi. İdareci ve öğretmenlerin de katıldığı keyifli kahvaltıdan sonra öğrenciler Florya sahilini dolaştılar.

Güneşli Okyanus Koleji'nde de 8.Sınıf öğrencilerinin Ortak Sınav öncesi motivasyonlarını artırmak için kareoke etkinliği düzenlendi. 26 Kasım 2013 Salı günü Güneşli Okyanus Koleji Konferans Salonu'nda yapılan etkinlikte eğlenceli dakikalar geçiren öğrenciler, stres attılar.

Sınava girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz...


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
26 Kasım 2013, Salı 14:39
Okunma
:
4.515 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları