Beylikdüzü Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 7. Sınıflar Arası Münazara Turnuvası
7. Sınıflar Arası Münazara Turnuvası 7. Sınıflar Arası Münazara Turnuvası
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji’nde 7. Sınıflar Arası Münazara Turnuvası şube finali 7/B ve 7/C sınıflarının aktif katılımıyla konferans salonunda geçekleştirildi.

7. Sınıflar Arası Münazara Turnuvası

Beylikdüzü Okyanus Koleji’nde 7. Sınıflar Arası Münazara Turnuvası şube finali 7/B ve 7/C sınıflarının aktif katılımıyla konferans salonunda geçekleştirildi.

 

Okyanus Koleji Türkçe Zümresi bünyesinde yapılan 7. Sınıflar Arası Münazara Turnuvası şube finali düzenlenmiştir. “Ormanların korunmasında kanunlar etkilidir.” ve “Ormanların korunmasında eğitim etkilidir.” tezlerinin savunulduğu yarışmada 7/B ile 7/C karşı karşıya geldi. Sınıflar ön hazırlıklarını yaptıkları görüşlerini tüm yeteneklerini ön plana çıkararak jüri önünde başarıyla savundular. Yapılan münazarada “Ormanların korunmasında eğitim etkilidir.” tezini savunan 7/C öğrencileri Melis Ceren ÖZTÜRK, Nilay DEMİR, Demirhan SOTKA, Bedri Baran ORMAN ve Koray TECİK yarışmayı kazanarak Okyanus Yıldızı ile ödüllendirildiler ve kampüsler arası ön elemelere katılmaya hak kazandılar. Türkçeyi doğru ve etkili kullanma, kendini özgürce ifade etme, özgüven oluşturma ve kendini gerçekleştirme kazanımlarının hedeflendiği yarışmada öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz de amaca hizmet etmede aktif rol oynadılar.

Tüm öğrencilerimize kampüsler arası münazaralarda başarılar dileriz.

 


Haber
:
Sabriye Kayaş
Editör
:
foto_cam
Fotoğraf
:
Sabriye KAYAŞ
Tarih
:
01 Kasım 2018, Perşembe 15:47
Okunma
:
758 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları