Beylikdüzü Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | "Güvenli Internet Kullanımı" Semineri
"Güvenli Internet Kullanımı" Semineri "Güvenli Internet Kullanımı" Semineri
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi öğrencilerine, Toplum Destekli Polislik Birimi tarafından "Güvenli İnternet Kullanımı ve Sanal Zorbalık" konulu seminer verildi.

Günümüzde internet kullanımı oldukça yaygınlaşırken; internet faydalı olduğu kadar, yanlış kullanıldığında zararlı sonuçlar da doğurabiliyor...

Sonsuzluğa açılan bir pencere gibi olan internette, doğru yönlendirilmediği takdirde bireylerin karşısına her an kendisine zarar verecek olaylar çıkabilir.

Beylikdüzü Okyanus Koleji Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi, ortaokul öğrencilerini güvenli internet kullanımı ile ilgili bilgilendirmek amacıyla Toplum Destekli Polislik Birimi ile irtibata geçerek, okulda bir seminer düzenledi.

26 Mart 2013 Salı günü Beylikdüzü Okyanus Koleji Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen "İnternet Kullanımı ve Sanal Zorbalık" konulu seminerde, öğrencilerin interneti doğru kullandıklarında edinecekleri faydalar, yanlış kullanıldığında ise yaşayacakları tehlikeli ve riskli durumlar çeşitli videolar izletilerek anlatıldı.

Toplum Destekli Polislik ekibine öğrencilerimize verdikleri bu faydalı seminer nedeniyle teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz…


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
05 Nisan 2013, Cuma 08:36
Okunma
:
1.778 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları