Beylikdüzü Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün” Projesi, “Mesleğimi Anlatıyorum” Sempozyumu Düzenlendi
"Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün” Projesi, “Mesleğimi Anlatıyorum” Sempozyumu Düzenlendi "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün” Projesi, “Mesleğimi Anlatıyorum” Sempozyumu Düzenlendi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Ortaokulu’nda 5. sınıf Öğrencileri Rehber Öğretmen Hande İPEKLİ ve Ersan ERTÜRK organizasyonuyla “Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün” projesi kapsamında hayallerindeki meslekle tanışıyor.

Beylikdüzü Okyanus Ortaokulunda "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün” projesi kapsamında Rehber Öğretmenler Hande İPEKLİ ve Ersan ERTÜRK organizasyonuyla 25 Ekim Çarşamba günü konferans salonunda 5.Sınıf öğrencilerine “Meslek Tanıtım Sempozyumu” düzenlendi.

“Mesleğimi Anlatıyorum” Sempozyumunda Busenaz Kırcaoğlu Avukatlık, Cansu Cebeci Genel Cerrah, Dorukhan Akoğlu Askeri Pilot, Ensar Poyraz Kılıç Futbolcu, Mert Dikalioğlu Aşçılık, Sümeyye Bayer Doktorluk, Yağız Efe Gülseren Mühendislik, Melisa Erozan Öğretmenlik, Tanrıverdi Çadırcı Savcılık, Pelin Naz Kale Veterinerlik meslekleri hakkında 5. sınıf öğrencilerine bilgiler verdiler.

Öğrenciler seminer bitiminde hayalindeki mesleği tanıma ve mesleki rehberlik alanında çok verimli bir çalışma olduğunu paylaştılar.


Haber
:
Sabriye Kayaş
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
sabriye kayaş
Tarih
:
30 Ekim 2017, Pazartesi 10:08
Okunma
:
1.292 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları