Beylikdüzü Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Okyanuslular, Başkan Uzun'la Röportaj Yaptı
Okyanuslular, Başkan Uzun'la Röportaj Yaptı Okyanuslular, Başkan Uzun'la Röportaj Yaptı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji 6-A Sınıfı öğrencileri, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'u makamında ziyaret ederek röportaj yaptılar.

Beylikdüzü Okyanus Koleji 6-A Sınıfı öğrencilerinden Oğuz Kılıç ve Kutay Karataş, Türkçe Dersi'nde belirledikleri proje doğrultusunda mesleğinde başarı elde etmiş bir kişiyle röportaj yapmak için 27 Mart 2012 Salı günü Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ile görüştü.

Yusuf Uzun tarafından sıcak bir şekilde karşılanan öğrenciler, Başkan'a siyasi ve özel hayatı ile ilgili hazırladıkları soruları yönelterek yakalamış olduğu başarının sırrını öğrenmeye çalıştılar.

Belediyede yapılan çalışmalarla ilgili öğrencilere bilgi veren Başkan Uzun, “Beylikdüzü halkına hizmet etmekten onur duyuyorum.” diyerek öğrencilere, tavsiyelerde bulundu. Başkan Uzun, “Hepimiz bulunduğu noktada işimizin en iyisini yapmak durumundayız. Senin başarın, benim başarım, onun başarısı; Türkiyemiz'in başarılarına başarı katacaktır” dedi.

Başkan Uzun'a Sürpriz

Satranç Federasyonu İl Temsilciliği'nin düzenlemiş olduğu İstanbul Satranç Turnuvası’nda Beylikdüzü’nü başarıyla temsil eden Beylikdüzü Okyanus Koleji 6-A Sınıfı öğrencilerinden Kutay Karataş, sevincini Belediye Başkanı Uzun’la paylaştı. Başkan Uzun, 2.'lik kupasını yanında getiren şampiyonu tebrik etti.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
31 Mart 2012, Cumartesi 12:17
Okunma
:
1.916 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları