Beylikdüzü Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Okyanuslular, "Balıkçı ve Pisiler" Oyununu İzledi
Okyanuslular, "Balıkçı ve Pisiler" Oyununu İzledi Okyanuslular, "Balıkçı ve Pisiler" Oyununu İzledi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji 2. ve 3. sınıf öğrencileri, Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi'nde "Balıkçı ve Pisiler" isimli çocuk tiyatrosunu izlediler.

Kültür ve sanat etkinliklerini eğitimin önemli bir parçası olarak gören Okyanus Kolejleri, tiyatro gezilerini sürdürüyor.

Beylikdüzü Okyanus Koleji 2. ve 3. Sınıf öğrencileri, 22 Mart 2012 Perşembe günü Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi'nde "Balıkçı ve Pisiler" isimli çocuk tiyatrosunu izlediler.

Büyükçekmece'ye giderken yol boyunca tiyatro izleyecek olmanın heyecanını yaşayan öğrenciler, oyunu da büyük ilgiyle seyrettiler. Ana teması "Hayvan sevgisini çocuklara aşılamak ve hayvanların yaşam alanlarına saygı göstermek" olan oyuna kendilerini kaptıaran öğrenciler, oyunda rol gereği yapılan yanlış davranışları görünce zaman zaman oturdukları yerden sahnedeki oyunculara tepki verdiler.

Oyun sayesinde hayvan sevgisini bir kez daha hisseden öğrenciler, tiyatro sonunda güzel bir gösteri izlemenin verdiği keyifle arkadaşları ile yorumlarda bulundular.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
24 Mart 2012, Cumartesi 11:47
Okunma
:
2.399 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları