Beylikdüzü Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Okyanus'tan Unutulmaz Babalar Günü Etkinlikleri
Okyanus'tan Unutulmaz Babalar Günü Etkinlikleri Okyanus'tan Unutulmaz Babalar Günü Etkinlikleri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri, babalar ve çocuklarını çeşitli etkinliklerle bir araya getirdi, coşkulu ve eğlenceli sürprizlerle unutulmaz bir Babalar Günü yaşattı.

Okyanus Kolejleri, 17 Haziran 2012 Pazar günü gerçekleştirilen "Babalar Günü" etkinliğinde sevilen şair, komedyen ve oyuncu Ceyhun Yılmaz Perlavista AVM'de sevenleri ile buluşturdu.

Beylikdüzü Okyanus Koleji tarafından düzenlenen etkinlikte, babalar ve çocukları ile keyifli bir söyleşi gerçekleştiren ünlü komedyen, çocukluk anılarını anlatırken izleyenleri güldürdü, okuduğu şiirlerle ise duygulandırdı. Saat 15.00'da başlayan söyleşide çocuklarla bol bol fotoğraf çektiren Yılmaz, Babalar Günü'ne neşe katttı.

Beylikdüzü Okyanus Koleji tarafından 16 Haziran 2012 Cumartesi günü de, Beykent Sima Kent'te "Babalar Günü" etkinliği düzenlendi.

Saat 17.00'da başlayan etkinlikte, çocuklar rodeo ve şişme oyun alanında doyasıya eğlendiler. Palyaçoların yüz boyama çalışması ile şirinliklerine şirinlik katan çocuklar, babaları ile birlikte keyifli saatler geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Sancaktepe Okyanus Koleji de, 16-17 Haziran 2012 tarihlerinde İdealistkent 2. Etap Evleri, İstanbul Park Evleri, Taşdelen Evleri ve Marin Türk'te düzenlediği etkinliklerle çocuklara ve ailelerine sürpriz bir şenlik hazırladı.

Şenlik boyunca palyaço gösterisi, sosis balon dağıtımı, yüz boyama ve atölye çalışmalarıyla çocuklara eğlenceli bir etkinlik sunan Okyanus Koleji, kalpleri fethetti. Etkinlikte yeteneklerini sergileyen çocuklara yaptıkları boyama, seramik boyama ve çerçeve süsleme çalışmaları hediye edildi.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
18 Haziran 2012, Pazartesi 14:40
Okunma
:
3.515 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları