Beylikdüzü Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Okyanus Bayram Şenliği
Okyanus Bayram Şenliği Okyanus Bayram Şenliği
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri; hem Kurban Bayramı'nı, hem de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı AVM'lerde düzenlediği etkinliklerle kutladı.

Okyanus Kolejleri, bu yıl ard arda tarihlere denk gelen Kurban Bayramı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı AVM'lerde düzenlediği etkinliklerle kutlamayı ihmal etmedi...

Beylikdüzü Okyanus Koleji tarafından Perlavista AVM'de Kurban Bayramı öncesi 24 Ekim 2012 Çarşamba günü bir etkinlik düzenlendi. 12.00-15.00 saatleri arasında gerçekleştirilen etkinlikte animatör palyaço ile sosis balon dağıtımı, yüz boyama etkinliği ve çeşitli yarışmalar yapılarak, çocuklar doyasıya eğlendiler. Okyanus'un Bayram Şenliği, 15.00-18.00 saatleri arasında da Damla&Bora ikilisinin konseri ile devam etti.

Bahçeşehir Okyanus Koleji tarafından da, 29 Ekim 2012 Pazartesi günü, Prestige AVM'de düzenlenen etkinlikte Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

Etkinlikte, Bahçeşehir Okyanus Koleji Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Müzik Bölümü öğrencileri klarnet ve piyano ile müzik şöleni sundular.

Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü öğrencilerinin resim sergisi de, Prestige AVM misafirleri tarafından büyük ilgi gördü.

 

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
31 Ekim 2012, Çarşamba 16:52
Okunma
:
2.872 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları