Beylikdüzü Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Öğrenci, Öğretmen ve Velileri Buluşturan Kahvaltı
Öğrenci, Öğretmen ve Velileri Buluşturan Kahvaltı Öğrenci, Öğretmen ve Velileri Buluşturan Kahvaltı
  • Paylaş
Avcılar ve Beylikdüzü Okyanus Koleji 4. Sınıf öğrenci, öğretmen ve velileri Kasr-ı Serçehan'da düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldiler.

Okyanus Kolejleri'nde öğretmen, öğrenci ve velileri buluşturan etkinliklere devam ediliyor.

Avcılar Okyanus Koleji 4. Sınıf öğrenci, öğretmen ve velileri, 1 Aralık 2012 Cumartesi günü Avcılar Kasr-ı Serçehan’da düzenlenen kahvaltı organizasyonunda buluştular.

4. Sınıf temsilcilerinin Okul Aile Birliği Üyesi ve 4-A Sınıfı  Veli Temsilcisi olan Dilek Çanakçıoğlu'nun önderliğinde yaptığı organizasyona katılan veliler, birbirleriyle sohbet ederek kaynaşma fırsatı buldular.

4. Sınıf Zümresi sınıf öğretmenleri, İngilizce öğretmenleri, Kademe Müdür Yardımcıları Derya Akgüç ve Gökhan Turan da keyifli kahvaltıda velilerle sohbet ettiler.

Deniz manzarasına karşı gerçekleştirilen kahvaltı etkinliği, yeni organizasyonlarda bir araya gelmek dileği ile son buldu.

Beylikdüzü Okyanus Koleji 4. Sınıf öğrenci, veli ve öğretmenleri de 16 Aralık 2012 Pazar günü 10.00-14.00 saatleri arasında "Kasr-ı Serçehan"da düzenlenen kahvaltıda buluştu. Meşhur Mardin mutfağından farklı lezzetler tadarak keyifli bir Pazar günü geçiren veliler, birbirleriyle de sohbet etme imkanı buldular.

 

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
07 Aralık 2012, Cuma 16:58
Okunma
:
2.458 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları