Beylikdüzü Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Kampüsler Arası Münazara Yarı Finali Yapıldı
Kampüsler Arası Münazara Yarı Finali Yapıldı Kampüsler Arası Münazara Yarı Finali Yapıldı
  • Paylaş
Kampüsler Arası Münazara Yarı Finali Avcılar Kampüsünde düzenlendi.

Öğrencilerin düşüncelerini ifade edebilmeleri, fikirlerini savunabilmeleri, topluluk önünde kendilerine güvenerek konuşabilmeleri ve Türkçe'yi doğru kullanabilmeleri amacıyla hazırlanan “Kampüsler Arası Münazara Yarı Finali21 Şubat 2011 Pazartesi günü Avcılar Okyanus Koleji’nde yapıldı.

8.Sınıflar arasında yapılan münazarada finale çıkacak kampüsler belirlendi. Sabah ki oturumda Avcılar ve Bahçeşehir öğrencileri yarıştı. Avcılar şubesi “Gençliğin bunalımında ideal noksanlığı etkilidir.” konusunu, Bahçeşehir şubesi ise “Gençliğin bunalımında eğitim noksanlığı etkilidir.” konusunu savundular. Münazarayı Avcılar Şubesi 8. Sınıf öğrencileri kazandı.

Öğleden sonra yapılan oturumda Beylikdüzü öğrencileri “Diziler, gençliğin gelişimini olumsuz etkiler.”, Güneşli öğrencileri ise “Diziler, gençliğin gelişimini olumlu etkiler.” konusunu savundular. Bu oturumda Beylikdüzü öğrencileri kazandılar.

Böylelikle Avcılar ve Beylikdüzü Okyanus Koleji öğrencileri 25 Şubat 2011 Cuma günü yapılacak finale çıkmaya hak kazandı.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
24 Şubat 2011, Perşembe 16:11
Okunma
:
3.020 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları