Beylikdüzü Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Beylikdüzü Ve Solarkent Okyanus Koleji Okul Öncesi İlkokul Bilgilendirme Semineri
Beylikdüzü Ve Solarkent Okyanus Koleji Okul Öncesi İlkokul Bilgilendirme Semineri Beylikdüzü Ve Solarkent Okyanus Koleji Okul Öncesi İlkokul Bilgilendirme Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü ve Solarkent Okyanus Koleji Okul Öncesi Grubu 03 Aralık 2015 Perşembe günü 6 yaş öğrenci velilerine yönelik İlköğretim kademesi tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Beylikdüzü ve Solarkent Okyanus Koleji Okul Öncesi grubu 03 Aralık 2015 Perşembe günü 6 yaş öğrenci velilerine İlköğretim kademesi tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenledi. Velilerimiz fuaye alanındaki kokteyl esnasında İlkokul öğretmenlerimiz ile birebir tanışma ve sohbet etme fırsatını buldular.

Kokteyl sonrasında konferans salonunda başlayan toplantıda, İlkokul müdürü Ebru Yalçın'ın açılış konuşmasının ardından sınıf öğretmeni Sezen Karaman, İlkokul müfredatı ve ilkokula hazırlık seminerinin içeriği ile ilgili velilerimize bilgi verdi.

Okul piskoloğumuz Sibel Akkalay, velilere öğrencilerin İlköğretime hazırlık süreçleri ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Toplantıya katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.


Haber
:
Esra Kaya
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Esra KAYA
Tarih
:
11 Aralık 2015, Cuma 09:15
Okunma
:
1.503 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları