Beylikdüzü Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Beylikdüzü Okyanus'un Minikleri İngilizce Etkinliklerinde
Beylikdüzü Okyanus'un Minikleri İngilizce Etkinliklerinde Beylikdüzü Okyanus'un Minikleri İngilizce Etkinliklerinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji 1. sınıf öğrencileri 14 Eylül 2015’te başlayan bir haftalık oryantasyon programıyla yeni eğitim öğretim yılına İngilizce etkinlikleriyle neşeli bir başlangıç yaptılar.

Beylikdüzü Okyanus Koleji 1. sınıf öğrencileri, oryantasyon haftasında ilk İngilizce derslerinde İngilizce öğretmenlerinin hazırladığı  “WELCOME”  kartlarıyla karşılandılar. İlk İngilizce derslerinde “What’s your name?” soru kalıbını öğrenen öğrenciler, bu soruya doğru bir şekilde cevap verdiklerinde “WELCOME” kartlarını hediye olarak aldılar.

Ayrıca 18 Eylül 2015 Salı günü İngilizce oyunlar oynayarak, İngilizce dersine keyifli bir şekilde alışmış olan minikler, “IF YOU’RE HAPPY AND YOU KNOW IT”, “THE HOKEY POKEY” ve “HEAD AND SHOULDERS ” şarkılarında geçen hareketleri yaparak İngilizce komutlara eğlenceli bir şekilde aşina oldular. Etkinlik saatlerinde İngilizce öğretmenleri, oyun istasyonları kurarak eğlenceyi İngilizce şarkılar ile birleştirerek çocuklara keyifli anlar yaşattılar. Öğrenciler bazı köşelerde hafızalarını ve dikkatlerini ölçen oyunlar oynarken diğer köşede kukla ile yabancı dil kullanımına yönelik diyaloglar gerçekleştirdiler.

Eğlenirken öğrenmeye başlayacak olan öğrenciler yabancı dilin sıcaklığının ilk sinyallerini aldılar. 


Haber
:
Esra Kaya
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
ESRA KAYA
Tarih
:
21 Eylül 2015, Pazartesi 14:58
Okunma
:
1.420 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları