Beylikdüzü Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde İlkokul Öğrencileri Başkanlırını Seçti
Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde İlkokul Öğrencileri Başkanlırını Seçti Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde İlkokul Öğrencileri Başkanlırını Seçti
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde İlkokul Öğrencileri 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Okul Başkanlık seçimleri 24 Ekim 2014 Cuma günü yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Demokrasi Eğitimi Projesi” kapsamında yapılan okul meclis başkanlığı (temsilcisi) seçimi gerçekleştirildi.

Seçim öncesinde şube temsilcileri belirlenerek, Okul Meclisi için başkanlık adayları, adaylıklarını ortaya koydu. Meclis adaylarının, seçim ve propaganda çalışmalarının yanı sıra, her adayın fotoğraflı afişleri panolara asıldı. Aday öğrenciler, 22 Ekim 2014 Çarşamba günü sınıfları dolaşıp kendilerini tanıtarak propagandalarını yaptı. Seçim günü geldiğinde her kademe için kendi katlarında seçim sandıkları ve seçim ortamı hazırlanıp sınıf sınıf oy kullanma işlemi gerçekleşti. Seçimin ardından gün içerisinde sandıktan çıkarılarak sayılan oylar ile 2014-2015 Eğitim Öğretim Sınıf Temsilcileri ve Okul Meclis Başkanlıkları belirlenmiş oldu. En fazla oyu alarak seçimleri kazanan İlkokul Meclis Başkanı Sadık Ozan Görgü oldu.


Haber
:
Özcan ULUSOY
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Önder ÇELEN
Tarih
:
04 Kasım 2014, Salı 14:13
Okunma
:
1.517 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları