Beylikdüzü Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Beylikdüzü Okyanus Koleji İlkoukulu'nda "Oxford Big Read" Heyacanı
Beylikdüzü Okyanus Koleji İlkoukulu'nda "Oxford Big Read" Heyacanı Beylikdüzü Okyanus Koleji İlkoukulu'nda "Oxford Big Read" Heyacanı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Türkiye çapında yapılan ve 850 öğrencinin katılacağı "Oxford Big Read" Okuma Yarışması'na katılacak öğrenciler için, Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde kitap standları kuruldu.

Okyanus Koleji olarak öğrencilerin okul dışında da okuma alışkanlıklarını arttırmak ve bu noktada öğrencileri heyecan verici bir yarışın içine sokmak adına geçen sene olduğu gibi bu sene de "Oxford Big Read" Okuma Yarışması'na katılıyoruz.

Bu yarışma için okulumuzda 1. 2. 3. ve 4. Sınıf öğrencileri için Oxford kitaplarının bulunduğu standlar kuruldu. Öğrencilerin kitap okuma alışkanlıklarını teşvik etmek ve İngilizce eğitimine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen yarışma için kurulan kitap standlarına, Beylikdüzü Okyanus Koleji İlkoukul öğrencileri yoğun ilgi gösterdiler.

Her kademenin kendi seviyesine uygun kitaplar bulunan standlarda, öğrenciler İngilizce öğretmenleri eşliğinde standlara giderek, istedikleri ve seviyelerine uygun kitapları satın aldılar.

Yarışmadaki kategoriler İlkokul öğrencilerinin seviyelerine uygun şekilde hazırlandı. 1. ve 2. Sınıflar "ABC Poster Projesi" 3. ve 4. Sınıflar ise "Foto Albüm Projesi" yapacaklar.

Yarışmaya katılan projelerimizin katılım süreci ile İngilizce öğretmenlerimiz ilgilenecek ve öğrenciler, okuyacakları kitaplar üzerine her bir kategoriye uygun yaratıcı ve eğlenceli projeler tasarlayacaklar.

Türkiye çapında 850 öğrencinin katılacağı yarışmada, süreç 31 Mart 2016'da sona erecek.

İlk 10'a kalan finalist öğrenciler ve yarışmada 1. olan öğrencimize Oxford tarafından büyük bir ödül verilecektir.

 


Haber
:
Çiğdem Öner
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Çiğdem Öner
Tarih
:
15 Ocak 2016, Cuma 12:33
Okunma
:
1.705 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları