Beylikdüzü Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Beylikdüzü Okyanus Koleji İlkokulu Cumhuriyet Bayramı'nı Coşkuyla Kutladı
Beylikdüzü Okyanus Koleji İlkokulu Cumhuriyet Bayramı'nı Coşkuyla Kutladı Beylikdüzü Okyanus Koleji İlkokulu Cumhuriyet Bayramı'nı Coşkuyla Kutladı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Cumhuriyet Bayramı, Konferans Salonu'nda 28 Ekim 2015 Çarşamba günü Mustafa Kemal Atatürk'ün ''En Büyük Eserim'' dediği Cumhuriyet'e yakışır bir törenle kutlandı.

Beykent Okyanus Koleji Ortaokul müdür yardımcısı Alkan Baştuğ yaptığı konuşmada Atatürk'ün düşünce ve devrimlerinin temelinde özgürlük ve tam bağımsızlığının yer aldığını belirtti. Atatürk'ün eğitimde,ekonomide, yönetimde, hukukta, her yönüyle demokratik bir toplum yaratmak istediğini, demokrasinin düşünce özgürlüğü ile başladığnı dile getirerek ''Bilgi toplumu bilimsel temellere dayalı bir eğitimle oluşturulabilir. Bunun için Atatürk düşüncesi, kültürü ve vicdanı özgür, önünde çağdaş uygarlık hedefi bulunan gençleri yetiştirme görevini öğretmenlere verdi. Gençlerimizi Cumhuriyetimizi daha güçlü ve başarılı kılıcak şekilde yetiştirmek eğitimcilerin en önemli sorumluluğudur'' dedi.

Alkan Baştuğ'un konuşmasının ardından 2-C Sınıfı Öğrencilerinden Berat Billur, 3-D Sınıfı Öğrencilerinden Özüm Nur Yunus 4-E Sınıfı Öğrencilerinden Beren Kanatlı "Cumhuriyet" adlı şiirleri seslendirdiler. Törene Cumhuriyetin ilanı ile ilgili belgeselle devam edildi.

Coşkuyla kutlanan törenin sonunda, Müzik Öğretmen'i Berrak Özgür Gürsoy önderliğinde öğrencilerinin hazırlamış oldukları, el işaretleriyle İstiklal Marşı canlandırıldı.


Haber
:
Esra Kaya
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
ESRA KAYA
Tarih
:
02 Kasım 2015, Pazartesi 16:06
Okunma
:
1.597 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları