Beylikdüzü Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Beylikdüzü Okyanus Koleji İlkokul öğrencilerine, "Akran Zorbalığı" konulu seminer verildi.
Beylikdüzü Okyanus Koleji İlkokul öğrencilerine, "Akran Zorbalığı" konulu seminer verildi. Beylikdüzü Okyanus Koleji İlkokul öğrencilerine, "Akran Zorbalığı" konulu seminer verildi.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri'nde yeni eğitim öğretim yılı ile birlikte öğrencilere yönelik rehberlik seminerleri de başladı. Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde Ekim ayının ilk iki haftası içinde İlkokul Psikologları Sibel Akkalay ve Betül Aydınlık Anaç tarafından “Akran Zorbalığı” konulu seminerler verildi.

Genel anlamda “Bir ya da daha fazla öğrencinin bir başka öğrenciye sürekli olarak olumsuz eylemlerdebulunması” olarak açıklanan akran zorbalığı kavramını öğrencilerimize bu şekilde anlatırken, amacımız; öğrencilerin arkadaşlık, dostluk, değerlerini öğrenmesini sağlamak ve bu duyguları pekiştirebilmek, akran zorbalığı davranışlarını azaltmaktır. Öğrencilerin öfkelerini kontrol edebilmeleri ve doğru iletişim kurabilmeleri ile ilgili örnek olaylar aktarılarak, her öğrencinin bu şekilde pekiştirmesi amaçlandı. Seminerlerde  Siber Zorbalık'la da ilgili video paylaşımında bulunuldu. Öğrencilerin soru-cevap kısmı ile seminer sonlandırıldı.


Haber
:
Alper İşsever
Editör
:
Fırat TOMBUL
Fotoğraf
:
Erhan CİBİK
Tarih
:
18 Ekim 2016, Salı 10:16
Okunma
:
1.962 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları