Beylikdüzü Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Beylikdüzü Okyanus Koleji İlkokul kademesi öğrencileri MentalUP ‘Madalya ve Üstün Başarı Belgesi’ ödüllerini aldılar.
Beylikdüzü Okyanus Koleji İlkokul kademesi öğrencileri MentalUP ‘Madalya ve Üstün Başarı Belgesi’ ödüllerini aldılar. Beylikdüzü Okyanus Koleji İlkokul kademesi öğrencileri MentalUP ‘Madalya ve Üstün Başarı Belgesi’ ödüllerini aldılar.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri İlkokul kademesinde öğrencilerimiz: dikkat, hafıza, analitik düşünme, görsel ve mekansal algı, problem çözme, planlama, kavramsallaştırma gibi zihinsel becerilerini geliştirmek amacıyla TUBİTAK desteği ile hazırlanmış MentalUP Zihinsel Gelişim Egzersizlerini dönem boyunca uyguladılar. Yapmış oldukları bu uygulamalar sonucunda öğrenciler hem bu bahsedilen alanlarda kendilerini geliştirme, hem de geliştirirken teknolojiyi olumlu yönde kullanarak eğlenme fırsatı yakaladılar.

Mental Up Zihinsel Gelişim Programını kullanımlara göre: en yüksek puan alan öğrenciler madalya, bu programı en düzenli kullanan öğrenciler ise "Üstün Başarı Belgesi" almaya hak kazandı.

Beylikdüzü Okyanus Koleji olarak tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

 

Madalya alan 3. Sınıf öğrencilerimiz:

1. Cemal Sultanov Altın madalya almaya hak kazanmıştır.

2. Ali Serdar Öğer Gümüş madalya almaya hak kazanmıştır.

3. Uras Kocaman Bronz madalya almaya hak kazanmıştır


Haber
:
Sabriye Kayaş
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Sabriye Kayaş
Tarih
:
17 Ocak 2019, Perşembe 10:35
Okunma
:
690 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları