Beylikdüzü Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Beylikdüzü Okyanus Koleji 1. Sınıf Öğrencilerimiz 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılına Oryantasyon Haftasıyla Başlangıç Yaptı!
Beylikdüzü Okyanus Koleji 1. Sınıf Öğrencilerimiz 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılına Oryantasyon Haftasıyla Başlangıç Yaptı! Beylikdüzü Okyanus Koleji 1. Sınıf Öğrencilerimiz 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılına Oryantasyon Haftasıyla Başlangıç Yaptı!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji 1. Sınıf Öğrencilerimiz 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılına Oryantasyon Haftasıyla Başlangıç Yaptı!

1. sınıf öğrencilerimiz 2017-2018 eğitim-öğretim yılına oryantasyon haftasıyla başlangıç yaptı. Velilerimiz ile birlikte sabah okulumuzun yolunu tutan minik öğrencilerimiz, bir ömür boyu sürecek eğitim serüvenine de “Merhaba!” dediler.

Bir hafta boyunca sınıf arkadaşları ve öğretmenleri ile kaynaşacak öğrencilerimiz, renkli etkinliklerle okula ısınmaya başladılar bile. İlk gün okulumuzu keşfe de çıkan öğrencilerimiz, ikinci evlerini tanımanın mutluluğunu yaşadılar.

Oryantasyon ve uyum haftasının ilk günü, sınıf öğretmenlerimizin öğrencilerimiz için hazırladıkları etkinliklerle başladı, öğrencilerin gülümseyerek evlerin yolu tutmasıyla son buldu.


Haber
:
Sabriye Kayaş
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
SABRİYE KAYAŞ
Tarih
:
11 Eylül 2017, Pazartesi 16:29
Okunma
:
1.018 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları