Beylikdüzü Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Beylikdüzü Okyanus 2. Sınıf Öğrencileri, Mihrabat Korusu'nda
Beylikdüzü Okyanus 2. Sınıf Öğrencileri, Mihrabat Korusu'nda Beylikdüzü Okyanus 2. Sınıf Öğrencileri, Mihrabat Korusu'nda
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji 2.Sınıf öğrencileri, Beykoz Mihrabat Korusu'nda "Doğada Bir Gün" etkinliğinde doyasıya eğlendiler.

Bir eğitim öğretim yılının daha sonuna yaklaşılırken, Okyanus Koleji öğrencileri tüm yılın yorgunluğunu eğlenceli gezilerle atıyorlar...

Beylikdüzü Okyanus Koleji 2. Sınıf öğrencileri, 22 Mayıs 2014 Perşembe günü Beykoz Mihrabat Korusu'nda eğlenceli bir gün geçirdiler.

"Doğada bir Gün" alanındaki yürüyüş parkurunda, erguvan ağaçları arasında mevsimine göre çeşitli bitki ve canlı örnekleri görebilme fırsatı bulan öğrenciler, tüm aktivite ve oyunlara grup lider öğretmenleri eşliğinde katıldılar.

Yarışma tarzında gerçekleşen oyunlarda öğrenciler doğayla içiçe olmanın tadını çıkararak, stres attılar.

Gruba ait olma, empati kurma, arkadaşlarını, kendini anlama, yaratıcılık ve paylaşım duygularını oyunlarla geliştirdiler.

"Penaltı yarışları, çember oyunları, kova ile odun taşıma, zıp zıp top, danslı müzik oyunları, hafıza oyunları, engelli koşu yarışları, güven bana" gibi 50 çeşit oyunla tanışma fırsatı bulan öğrenciler, gün sonunda neşeyle okula döndüler.

 


Haber
:
Özer Tuna
Editör
:
Özer Tuna
Tarih
:
23 Mayıs 2014, Cuma 12:04
Okunma
:
2.787 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları