Beylikdüzü Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | AVM'lerde 24 Kasım Neşesi
AVM'lerde 24 Kasım Neşesi AVM'lerde 24 Kasım Neşesi
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji tarafından Perlavista AVM'de, Avcılar Okyanus Koleji tarafından da Aqua Florya AVM'de Öğretmenler Günü etkinlikleri düzenlendi.

Okyanus Kolejleri; Öğretmenler Günü'nü çeşitli AVM'lerde düzenlediği renkli etkinliklerle kutlamayı da ihmal etmedi.

Beylikdüzü Okyanus Koleji tarafından Perlavista AVM'de 24 Kasım 2012 Cumartesi günü gerçekleştirilen Öğretmenler Günü etkinliğinde, öğretmenlere ve minik öğrencilere yönelik karikatür çalışması yapıldı. "Büyünce ne olacaksın?" sorularına karşı farklı farklı hayaller içinde olan öğrencilerin karikatürleri kağıda döküldü. Saat 13.00'de başlayan etkinlik, stantta öğretmenlere ve annelere çiçek yapım atölyesi ile devam etti.

Avcılar Okyanus Koleji de 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Florya'da bulunan Aqua Florya AVM'de "Müzik Dinletisi" etkinliği düzenledi.

Etkinliğin ilk bölümünde  öğrenciler piyano ve gitar çalarak dinleyenlere keyifli anlar yaşattılar. İkinci bölümünde ise günümüz pop şarkılarını hem çalan, hem seslendiren öğrenciler yaklaşık 2 saat süren performanslarıyla herkesi büyülediler.

AVM'deki yetenekli misafirlerin de piyano çalarak öğrencilere eşlik ettiği bu güzel etkinliği organize eden Okyanus Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencileri ve Bölüm Başkanı İhsan Yılmaz'a teşekkür ederiz...

 

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
27 Kasım 2012, Salı 17:17
Okunma
:
1.858 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları