Beylikdüzü Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Avcılar Okyanus Bilim Haftası Etkinlikleri Sona Erdi
Avcılar Okyanus Bilim Haftası Etkinlikleri Sona Erdi Avcılar Okyanus Bilim Haftası Etkinlikleri Sona Erdi
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji Öğrencileri, Bilim Haftası'nı çeşitli etkinliklerle kutladılar.

Avcılar Okyanus Koleji öğrencileri bilim haftasını çeşitli etkinliklerle kutladılar. 7 Mart 2011 Pazartesi günü 5. Sınıf öğrencilerimizin hazırladığı bilim adamları sergisi ile başladı. 8 Mart 2011 Salı günü öğle teneffüsünde Fen ve Teknoloji öğretmenlerinin yaptığı şov deneyleri izleyerek bilim ile uğraşmanın ne kadar zevkli ve eğlenceli olduğunu bir kez daha gözlemlediler.   
9 Mart 2011 Çarşamba günü 6, 7 ve 8. Sınıf öğrencileri konferans salonunda “Fen ve Teknoloji Beceri ve Bilgi Yarışması”nda yeteneklerini sergilediler. Kura yoluyla seçilen öğrencilerden oluşan kırmızı, sarı ve mavi gruplar bir insan modelinin organlarını doğru yerine takma, mıknatısla kıvrımlı borunun içinden bilye geçirme, titrek el oyunu, elektrik devresi oluşturma ve fen puzzle birleştirme gibi aşamaları izleyiciler önünde tamamladılar. Arkasından bilgi yarışması sorularını en çabuk ve doğru cevaplamaya çalışarak birbirileriyle yarıştılar. 
Yarışma sonucu kırmızı grup öğrencileri birinci olurken mavi grup ikinci ve sarı grup üçüncü oldu. Birinci olan kırmızı grubu tebrik eder,  emeği geçen Fen ve Teknoloji öğretmenlerimize bu güzel günden dolayı teşekkür ederiz.
Kırmızı grup öğrencilerimiz;
8A Yasemin Piroğlu
7C Melike Çağla Orhan
7B Ertan Yıldırım
6D Muhammet Coşar
6B Egehan Pişkin
6A Alperen Geniş

7 Mart 2011 Pazartesi günü 5. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı Bilim Adamları Sergisi ile başladı. 8 Mart 2011 Salı günü öğle teneffüsünde Fen ve Teknoloji Öğretmenleri'nin yaptığı şov deneylerini izleyerek bilim ile uğraşmanın ne kadar zevkli ve eğlenceli olduğunu bir kez daha gözlemlediler.

9 Mart 2011 Çarşamba günü 6, 7 ve 8. Sınıf öğrencileri, konferans salonunda “Fen ve Teknoloji Beceri ve Bilgi Yarışması”nda yeteneklerini sergilediler. Kura yoluyla seçilen öğrencilerden oluşan kırmızı, sarı ve mavi gruplar bir insan modelinin organlarını doğru yerine takma, mıknatısla kıvrımlı borunun içinden bilye geçirme, titrek el oyunu, elektrik devresi oluşturma ve fen puzzle birleştirme gibi aşamaları izleyiciler önünde tamamladılar.

Arkasından, bilgi yarışması sorularını en çabuk ve doğru cevaplamaya çalışarak birbirileriyle yarıştılar. Yarışma sonucu Kırmızı Grup Öğrencileri birinci olurken Mavi Grup ikinci ve Sarı Grup üçüncü oldu.

Kırmızı grup öğrencilerimiz;

8A Yasemin Piroğlu

7C Melike Çağla Orhan

7B Ertan Yıldırım

6D Muhammet Coşar

6B Egehan Pişkin

6A Alperen Geniş


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
09 Mart 2011, Çarşamba 21:08
Okunma
:
2.710 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları