Beylikdüzü Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | 8.Sınıflar Kazandıran Söyleşilerde
8.Sınıflar Kazandıran Söyleşilerde 8.Sınıflar Kazandıran Söyleşilerde
  • Paylaş
Okyanus Koleji OGES koordinatörlüğü tarafından düzenlenilen Kazandıran Söyleşiler Sbs yolunda öğrencileri başarıya daha da yaklaştırıyor.

Beylikdüzü Kampüsünde 25 Şubat 2011 Cuma günü Okyanus Kolejleri 8. sınıf öğrencileri için Seviye Belirleme Sınavı (SBS) hazırlık çalışmaları kapsamında Kazandıran Söyleşilerde liseli öğrenciler ile ilköğretim öğrencileri bir aradaydı.

Okyanus Koleji, OGES Koordinatörlüğü’nün düzenlediği programda, ilköğretim yıllarında birbirinden güzel başarılara imza atmış liseli gençler; başarılı deneyimlerini ilköğretim öğrencileri ile paylaştı. Programda; sınav öncesi ve sırasında yaşananlar, öğrencilerin aile ve arkadaşlık ilişkileri, sınavlardaki başarının püf noktaları, test teknikleri gibi çeşitli konular ele alındı.

Çocukların, öğrenim yaşamında önemli bir sınav olan SBS’ ye duygusal olarak hazırlanmaları da önemli. Bu nedenle Okyanus Koleji Kampüslerinde; sınav takvimi yaklaştıkça oluşabilecek kaygı ve benzeri olumsuz duygularla baş etmeleri için benzer etkinlikler devam edecektir…


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
28 Şubat 2011, Pazartesi 13:41
Okunma
:
3.260 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları