Beylikdüzü Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | 4-5-6-7 ve 8. Sınıf Velilerine Anne Baba Okulu Kapsamında “Aile İçi İletişim” Semineri Yapıldı
4-5-6-7 ve 8. Sınıf Velilerine Anne Baba Okulu Kapsamında “Aile İçi İletişim” Semineri Yapıldı 4-5-6-7 ve 8. Sınıf Velilerine Anne Baba Okulu Kapsamında “Aile İçi İletişim” Semineri Yapıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji’nde Rehber Öğretmenler Hande İPEKLİ ve Ersan ERTÜRK organizasyonuyla 23 Aralık Cumartesi günü konferans salonunda, Uzm. Klinik Psikolog Aslı BAŞARI tarafından 4-5-6-7 ve 8. sınıf Velilerine Anne Baba Okulu Kapsamında “Aile İçi İletişim” semineri yapıldı.

Beylikdüzü Okyanus Koleji’nde Rehber Öğretmenler Hande İPEKLİ ve Ersan ERTÜRK organizasyonuyla 23 Aralık Cumartesi günü konferans salonunda, Uzm. Klinik Psikolog Aslı BAŞARI tarafından 4-5-6-7-8. sınıf velilerine Anne Baba Okulu kapsamında “Aile İçi İletişim” semineri yapıldı.

 

Seminerde Kardeş Kıskançlığı, Ailede Teknoloji Bağımlılığı, Çalışan Ebeveyn ve Çocuk İlişkisi, Aile İçi Sorumluluk, İletişim Engelleri konusunda 4-5-6-7 ve 8. sınıf velilerine sağlıklı iletişimle ilgili bilgiler verildi. Seminer soru-cevap etkinliği yapıldıktan sonra Aslı Hanım’a Ortaokul Müdür Yardımcısı Murat Sunay tarafından çiçeği takdim edilerek sona erdi. Seminere katılan velilerimize katılım sertifikaları verildi.


Haber
:
Sabriye Kayaş
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
sabriye kayaş
Tarih
:
26 Aralık 2017, Salı 14:12
Okunma
:
1.202 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları