Beylikdüzü Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | 3. ve 4. Sınıflar'ın Proje Sergisi
3. ve 4. Sınıflar'ın Proje Sergisi 3. ve 4. Sınıflar'ın Proje Sergisi
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji 3. ve 4. Sınıf öğrencileri, Sancaktepe Okyanus Koleji 3-A Sınıfı öğrencileri ve Beylikdüzü Okyanus Koleji 3. Sınıf öğrencileri, proje ödevlerini tamamlayarak okulda sergilediler.

Okyanus Koleji öğrencileri yılsonu proje ödevlerini başarıyla tamamlıyorlar...

Avcılar Okyanus Kolejleri 3. Sınıf öğrencileri proje çalışmalarını tamamlayarak 6-8 Mayıs 2013 tarihleri arasında okulda sergilediler.

Öğrenciler; Matematik Dersi'nden "Geometrik şekilleri kullanarak odamı, evimi, sokağımı, okulumu tasarlıyorum", Türkçe Dersi'nden "Bir atasözümüzü konu alan hikâye kitabı yazıyorum",  Hayat Bilgisi Dersi'nden "Çağımıza uygun bir ulaşım aracı tasarlıyorum" konularından birini seçtiler.

Bir ay boyunca, belirledikleri konu ile ilgili araştırmalar yapan öğrenciler, kullanacakları malzemeleri belirlediler ve ihtiyaç duyduklarında öğretmenlerinden ve ailelerinden destek aldılar.

Öğrendikleri bilgileri kullanarak çok güzel çalışmalar ortaya koyan öğrenciler, yaptıkları çalışmaları sergilenmenin mutluluğunu yaşadılar.

Bu çalışmayla öğrenciler, okulda öğrendiklerini, hayatın hangi alanlarında kullanabileceklerini bir kez daha görmüş oldular.

Avcılar Okayanus Koleji 4. Sınıf öğrencileri de yaptıkları proje çalışmalarını 21-23 Mayıs 2013 tarihleri arasında sergilediler.

Büyük emeklerle hazırlanan projeler sergiyi gezenlerin beğenisini kazandı.

Sancaktepe Okyanus Koleji 3-A Sınıfı öğrencileri de yıl boyunca yaptıkları projeleri 29 Mayıs 2013 Perşembe günü sergilediler.  Sunum da yapan öğrencilerin projeleri büyük beğeni topladı.

Beylikdüzü Okyanus Koleji 3. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı proje ödevleri de 6-7 Haziran 2013 tarihlerinde okulun 1. katında sergilendi.

Hayat Bilgisi proje ödevi konusu; çağımıza uygun bir ulaşım aracı tasarlamak, Matematik proje ödevi konusu; kağıt paralarımız ve arka yüzlerindeki önemli şahsiyetler; Türkçe proje ödevi konusu ise; atasözlerinden birinin anlamını açıklayan, hayal ürünü resimli bir öykü kitabı hazırlamak idi.

Öğrenciler üç dersten istedikleri bir konuyu seçerek hazırlamış oldukları proje ödevlerinde, hem hayal dünyalarını geliştirmiş hem de araştırma yoluyla bilgi sahibi olmuş oldular.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
06 Haziran 2013, Perşembe 16:48
Okunma
:
14.664 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
gülden eroğlu / 12 Haziran 2013, Çarşamba 13:01
çok başarılı... kutlarım.....
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları