Beylikdüzü Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | 2. ELT Semineri Gerçekleşti
2. ELT Semineri Gerçekleşti 2. ELT Semineri Gerçekleşti
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri İngilizce Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ve bu yıl 2.'sinin gerçekleştiği ELT (English Language Teaching) Semineri, Türkiye genelindeki İngilizce öğretmen ve öğrencilerini ağırladı.

Yabancı dil öğretiminde en önemli faktörlerden biri olan "iletişim" üzerine düzenlenen "The Art of Communication in ELT" (İngilizce Öğretiminde İletişim Sanatı) başlıklı seminer, 3 Mart 2012 Cumartesi günü Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde gerçekleşti.

Saat:09.30 itibariyle başlayan ve yoğun ilgi gören ELT (English Language Teaching) Semineri'ne İstanbul genelinden ve çevre illerden yaklaşık 400 İngilizce öğretmeni katıldı.

Okyanus Kolejleri Yabancı Diller Koordinatörü Yeltuğ Akyıldız’ın konuşmaları ile başlayan seminer, Kathleen Shirley Nuttall, Patrick Shortt ve Teresa Doğuelli gibi alanında uzman kişilerin vermiş oldukları eğitim seminerleriyle devam etti. Katılımcılar gün boyunca almış oldukları eğitimin yanı sıra faydalı ve keyifli saatler geçirdiler.

Her yıl farklı konularla İngilizce öğretmenlerinin eğitimine destek vermeye devam eden ve önümüzdeki yıl düzenlemeyi planladığı seminer hazırlıklarına aynı heyecanla şimdiden başlayan Okyanus Kolejleri, yoğun ilgi gösteren tüm katılımcılara ve emeği geçen İngilizce Zümresi'ne teşekkür eder...


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
06 Mart 2012, Salı 15:00
Okunma
:
3.192 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları