Beylikdüzü Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Önder Focan'dan İlk Ders Beylikdüzü'ne
Önder Focan'dan İlk Ders Beylikdüzü'ne Önder Focan'dan İlk Ders Beylikdüzü'ne
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Kasım ayı itibariyle başlayan Okyanus Kolejleri'nin Yetenek ve Kulüp derslerinin beşinci konuğu, usta müzisyen Öner Focan oldu.

Sevilen gitar sanatçısı Önder Focan, Beylikdüzü Okyanus Koleji Gitar Yetenek Dersi öğrencileri ile buluştu.

İlk dersinde öğrencilere müzik hayatını anlatan Foçan, gitar çalmaya 40 yıl önce başladığını, kendi yeteneğini mandolin çalarak keşfettiğini ve gitardan ses çıkarmanın kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Usta jaz sanatçısı, hiçbirşeyin kolay olmadığını ancak kişinin kendi yeteneğini çalışarak ortaya her alanda çıkarabileceğini söyledi. Kişinin yaptığı işi profesyonel anlamda yapabilmesi için en az 10.000 saat çalışması gerektiğini belirten Önder Focan, 21 Kasım 2011 Pazartesi  Günü, gerçekleştirilen etkinlikte, müziğin insanların duygularını anlatabileceği en iyi yol olacağını dile getirdi.

Öğrencilere sürpriz olarak ünlü perkisyon ustası Okay Temiz de programa katılarak Önder Focan ile birlikte bir müzik ziyafeti sundu.

Saat:12.40 ile 14.30 arası soru - cevap şeklinde öğrencilerle keyifli bir söyleşi gerçekleştiren Focan, Okyanus Koleji öğretmen ve öğrencilerinden, Okyanus'ta olmaktan, öğrencilerle söyleşip onlarla çalmaktan keyif aldığını, ayrıca Okyanus'un çok etkileyici, öğrencilerin de sorulardan anlaşıldığı üzre iyi eğitim aldıklarının belli olduğunu tebrik ve teşekkürleri ile Okyanus Anı Defteri'ne kaydetti.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
22 Kasım 2011, Salı 12:33
Okunma
:
3.786 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları