Beylikdüzü Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Okyanuslular'ın Üniversiteye Isınma Turları Sürüyor
Okyanuslular'ın Üniversiteye Isınma Turları Sürüyor Okyanuslular'ın Üniversiteye Isınma Turları Sürüyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Avcılar,Beylikdüzü ve Güneşli Kampüsleri'nin 12. Sınıf öğrencileri, hem YGS stresini atmak, hem de bölümler hakkında bilgi almak için Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nü gezdiler.

Okyanus Koleji öğrencilerinin üniversiteye ısınma gezileri devam ediyor.

Okyanus Kolejleri Avcılar, Beylikdüzü ve Güneşli Kampüsleri'nin 12. Sınıf FM öğrencileri, hem YGS stresini atmak, hem de bölümler hakkında bilgi almak için, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampusü'nü ziyaret ettiler.

100. yılındaki sloganı "Bir Asırdır Yıldız" olan üniversitenin İnşaat Fakültesi Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ali Coşar ve Doç. Dr. Ali Koçak, İnşaat Fakültesi Amfisi'nde Okyanuslu öğrencilere üniversite hayatı konusunda bilgi verdiler. Daha sonra İnşaat Fakültesi ile Kontrol ve Otomasyon Fakültesi Laboratuvarları'nı gezen öğrenciler, kontrol ve otomasyon mühendisliği hakkında bilgi edindiler.

Eskiden kışla olan Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nde yer alan ve 1483 yılında Davud Paşa tarafından yaptırıldığı rivayet edilen Hünkar Kasrı, sonraki yıllarda Osmanlı Ordusu'nun en önemli yerleşkelerinden birisi olarak kullanıldı.

Okyanuslu öğrenciler gezi sırasında, Kanuni Sultan Süleyman döneminde yeniden yaptırılan Otağ-ı Hümayun'u da görme fırsatı buldular.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
18 Nisan 2012, Çarşamba 10:00
Okunma
:
4.013 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları