Beylikdüzü Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Okyanuslu Öğrencilerin Yetenek Gösterisi
Okyanuslu Öğrencilerin Yetenek Gösterisi Okyanuslu Öğrencilerin Yetenek Gösterisi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar ve Beylikdüzü Okyanus Koleji öğrencilerinin müzik, dans ve tiyatro şovlarından oluşan yetenek gösterileri velilerden büyük alkış aldı.

Okyanus Koleji öğrencilerinin yılsonu gösterileri devam ediyor.

Avcılar Okyanus Koleji Konferans Salonu, 8-10 Mayıs 2012 tarihinde büyük bir Yetenek Şov'a ev sahipliği yaptı. Velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen programda, Avcılar Okyanus Koleji öğrencileri gerek solo gerekse orkestra olarak performanslarını sergilediler.

8 Mayıs 2012 Salı günü birinci kademe öğrencileri, 10 Mayıs 2012 Perşembe günü ise ikinci kademe öğrencileri sahne alarak bir yıl boyunca hazırlandıkları gösteriyi, anne-babaları karşısında sergileme fırsatı buldular. Piyano, keman, yan flüt, gitar, bateri ve darbuka gibi pek çok enstrümanla yeteneklerini ortaya koyan öğrenciler, izleyenlere keyifli dakikalar yaşattılar.

Beylikdüzü Okyanus Koleji 2., 3,, 4. ve 5. Sınıf öğrencileri 14 Mayıs 2012 Pazartesi, 6., 7., 8., 9. ve 10. Sınıf öğrencileri de  21 Mayıs 2012 Pazartesi günü yetenek şovlarını sundular.

Beylikdüzü Okyanus Koleji Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliklerde öğrenciler; müzik, dans ve tiyatro gösterileriyle hünerlerini sergilediler. Çocuklarını büyük bir gururla izleyen veliler de, onları alkışlayarak duygu dolu anlar yaşadılar.

Güneşli Okyanus Koleji İlkokul, Ortaokul ve Lise kademesi öğrencileri de "Hüner Show" etkinliğinde yeteneklerini sergilediler. 7 Mayıs 2012 Pazartesi günü, Güneşli Okyanus Koleji'nde düzenlenen etkinlikte, dans ve müzik şovlarıyla güzel bir gösteri sunan öğrenciler, izleyenlerden büyük alkış aldılar.

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
22 Mayıs 2012, Salı 17:24
Okunma
:
4.662 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları