Beylikdüzü Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Okyanus'tan Engelliler Okulu'na Sevgi Köprüsü
Okyanus'tan Engelliler Okulu'na Sevgi Köprüsü Okyanus'tan Engelliler Okulu'na Sevgi Köprüsü
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji Lise Kademesi öğrencileri, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü ve Haftası" nedeniyle Halıcıoğlu'ndaki Özel Mehmet Oyal Engelliler Okulu'nu ziyaret ettiler.

Okyanus Koleji öğrencileri,"3 Aralık Dünya Engelliler Günü ve Haftası"nda engelli kardeşlerini unutmadı...

Beylikdüzü Okyanus Koleji Lise Kademesi öğrencileri 5 Aralık 2012 Çarşamba günü Halıcıoğlu'ndaki Özel Mehmet Oyal Engelliler Okulu'nu ziyaret ettiler.

420 öğrencisi bulunan okulu gezerken duygusal anlar yaşayan Okyanuslu öğrenciler, yaşları 5 ile 43 arası değişen engelli kardeşlerinin eğitimlerini gözlemleme fırsatı buldlar.

Yanlarında götürdükleri hediye, oyuncak ve eğitim malzemelerini "Manevi Kardeş" ilan ettikleri melek kalpli kardeşlerine veren Okyanuslular, onların mutluluğuna vesile oldular.

Özel Mehmet Oyal Engelliler Okulu Kurucusu Mehmet Korkmaz ve Okul Müdürü Fatih Bal, bu özel günde engellileri hatırlayıp ziyarette bulunan Okyanus Koleji öğrencilerine ve aynı zamanda eski mesai arkadaşları olan Beylikdüzü Okyanus Koleji Öğretmeni İbrahim Arlı'ya çok teşekkür ettiler.

Okyanus Kolejleri tarafından Özel Mehmet Oyal Engelliler Okulu'na yaptırılan halı saha için de bir kez daha teşekkürlerini bildirdiler.

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
11 Aralık 2012, Salı 12:54
Okunma
:
2.874 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları