Beylikdüzü Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Okyanus Koleji Psikoloji Kariyer Kulübü Öğrencileri Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü'nde
Okyanus Koleji Psikoloji Kariyer Kulübü Öğrencileri Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü'nde Okyanus Koleji Psikoloji Kariyer Kulübü Öğrencileri Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü'nde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji Psikoloji Kariyer Kulübü öğrencileri, 11 Mart 2016 Cuma günü Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü'nü ziyaret ettiler.

Beylikdüzü Okyanus Koleji Psikoloji Kariyer Kulübü öğrencileri, 11 Mart 2016 Cuma günü Rehber Öğretmeni Ayşe Mine Ertemiz eşliğinde, Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü'nü ve orada bulunan Santral İstanbul Müzesi'ni ziyaret ettiler.

Gezide öncelikle Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölüm Başkanı  Profesör Doktor Hale Bolak öğrencilere bölümü tanıtan bir sunum yaptı ve öğrencilerin bölüm ile ilgili sorularını yanıtladı.

Daha sonra kampüs ortamı ve Santral İstanbul Müzesi gezildi ve ilgili bazı öğrencilerimiz de Bilgi Üniversitesi'nde Psikoloji Bölümü dersine misafir olarak girerek dersi dinleme fırsatı buldular.

Silahtarağa Santraliİstanbul'da bulunan eski bir enerji üretim tesisidir.  Bilgi Üniversitesi yerleşkesi, müze ve sanat galerisi olarak hizmet vermeye başladı. 2007'de yenilenmiş biçimde açılan tesis, günümüzde "Santralistanbul" adıyla anılmaktadır.

Okyanus Koleji olarak etkinliğimize katılım gösteren öğrencilerimize ve üniversite yönetimine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.


Haber
:
Esra Kaya
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Esra KAYA
Tarih
:
15 Mart 2016, Salı 21:52
Okunma
:
2.314 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları