Beylikdüzü Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Okyanus Koleji Öğrencileri İstanbul'un Tarihi Mekanlarını Geziyorlar
Okyanus Koleji Öğrencileri İstanbul'un Tarihi Mekanlarını Geziyorlar Okyanus Koleji Öğrencileri İstanbul'un Tarihi Mekanlarını Geziyorlar
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji 10. sınıf öğrencilerimiz 27 Aralık 2017 Çarşamba günü öncesinde kahvaltı ardından da Topkapı Sarayı'na gittiler. 10. sınıf danışman öğretmenlerimizin düzenlediği gezimiz, Florya Ziya Şark Sofrasında deniz manzaralı kahvaltı keyfi ile başlayarak ardından Topkapı Sarayı ve Sultan Ahmet Cami ile devam etti.

Okyanus Koleji öğrencileri İstanbul'un tarihi mekanlarını geziyorlar...

Beylikdüzü Okyanus Koleji 10. sınıf öğrencilerimiz 27 Aralık 2017 Çarşamba günü öncesinde kahvaltı ardından da Topkapı Sarayı'na gittiler.

10. sınıf danışman öğretmenlerimizin düzenlediği gezimiz, Florya Ziya Şark Sofrasında deniz manzaralı kahvaltı keyfi ile başlayarak ardından Topkapı Sarayı ve Sultan Ahmet Cami ile devam etti

İhtişama Hayran Kaldılar

Günümüze gelebilmiş en eski saraylardan biri olan Topkapı Sarayı'nın bölümlerini gezen öğrenciler, ihtişama ve zenginliğe hayran kaldılar. Babüs Selam kapısından giriş yapan öğrenciler Birun bölümünde gezerek fotograf çekindiler.

Osmanlı İmparatorluğu'nun görkemini yansıtan sarayı gezerken, tarihimize kısa bir yolculuğa çıkan öğrenciler, ihtişama hayran kaldılar.

Sultan Ahmet'i Gezdiler

Sultan Ahmet Camii ve çevresini gezen öğrenciler tarihi yapıları görme fırsatını yakaladılar. Sultan Ahmet Meydanında Roma döneminden kalan sütunlar ve tarihi Alman Çeşmesi meydanın en dikkat çeken yapıları olarak öğrencilerimiz büyüledi.


Haber
:
Sabriye Kayaş
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
SABRİYE KAYAŞ
Tarih
:
29 Aralık 2017, Cuma 11:05
Okunma
:
948 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları