Beylikdüzü Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Nasuh Mahruki'den Doğa Sporları Dersi
Nasuh Mahruki'den Doğa Sporları Dersi Nasuh Mahruki'den Doğa Sporları Dersi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Beylikdüzü Kampüsü Doğa Sporları Kulübü öğrencileri, 19 Mart 2012 Pazartesi günü Nasuh Mahruki ile Dağcılık Dersi'nde buluştu.

Doğa Sporları Kulübü öğrencileri, Everest Dağı'na tırmanan ilk Türk, dünyadaki ilk müslüman dağcı ve Yedi Zirveler Projesi'ni tamamlayan Kar Leoparı unvanı verilen dünyanın en genç dağcısı ile buluştu.

15 yıl aradan sonra Everest Dağı’na bir kez daha tırmanan Nasuh Mahruki, öğrencileri ile gerçekleştirdiği dersinde slayt gösterisi eşliğinde, zorlu yolculukta kendi çektiği fotoğrafları ve deneyimlerini paylaştı.

19 Mart 2012 Pazartesi günü, saat 13.10 ile 14.30 arası soru-cevap şeklinde Okyanus Kolejleri Beylikdüzü Kampüsü Doğa Sporları Kulübü öğrencileriyle keyifli bir söyleşi gerçekleştiren Mahruki, "Beylikdüzü Okyanus Koleji'nin değerli öğretmenleri ve sevgili öğrencileri Klüp ve Yetenek Dersleri çerçevesinde Doğa Sporları ve Dağcılık üzerine sizlerle sohbet etmekten çok keyif aldığımı bilmenizi isterim. Genç arkadaşlarımızın bu erken yaşlarda edindikleri çelitli konulardaki bu ve benzeri farkındalıkların, ileride çok işlerine yarayacağını ve yaşıtlarıyla aralarında fark yaratacağına eminim." diyerek düşüncelerini Okyanus Anı Defteri'nde paylaştı ve spora verdiği önem nedeniyle Okyanus öğrencilerinin çok şanslı olduğunu da belirtti.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
21 Mart 2012, Çarşamba 08:38
Okunma
:
3.850 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları