Beylikdüzü Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Beylikdüzünde Okul Başkanlığı Seçimi
Beylikdüzünde Okul Başkanlığı Seçimi Beylikdüzünde Okul Başkanlığı Seçimi
  • Paylaş
Okullarımızda, Demokrasi Eğitimi Projesi kapsamında yürütülen Okul Temsilciliği Seçimleri 4 Kasım 2010 Perşembe günü tamamlandı.

Okullarımızda, Demokrasi Eğitimi Projesi kapsamında yürütülen Okul Temsilciliği Seçimleri 4 Kasım 2010 Perşembe günü tamamlandı. 309 geçerli oyun kullanıldığı seçim Konferans Salonunda 4, 5, 6, 7 ve 8. Sınıf seçmenlerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Yurttaşlık bilinci, katılımcılık, hoşgörü, toplumsal sorumluluk gibi demokratik değerleri kazanma yolunda başarılı bir deneyim yaşandı.

Okul Meclis Başkanlığı için adaylarımız:

Bahar Tomay Akçay,

Sabra Yıldırım,

Uğur Alsancak,

Selim Can Yavuz,

Onur Yakut’tu.

 

3 haftayı bulan propaganda çalışmaları ardından dün kura çekimiyle oluşan sıraya göre kürsüye çıktılar. Ve seçmenlerine, seçim öncesi son bir konuşma gerçekleştirdiler. Adayların heyecanını, salondaki öğrencilerin neşesiyle karışınca coşkulu, eğlenceli anlar yaşandı. Öğrencilerimizin büyük kısmı geçtiğimiz yıllardan bu konuda tecrübeliydi. Ancak bu yıl ilk kez oy kullanan arkadaşlarımızda oldu.

 

Sandık başına giden öğrencilerimizin ve adaylarımızın sabırsızlığı bugün, Sandık Kurulu’nun öğrenciler huzurunda yaptığı oy sayımıyla son buldu. Okul Başkanımız 191 Evet oyu alan Bahar Tomay AKÇAY oldu.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
06 Kasım 2010, Cumartesi 10:03
Okunma
:
3.052 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları