Beylikdüzü Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Beylikdüzü Okyanusta İletişim ve Empati Semineri
Beylikdüzü Okyanusta İletişim ve Empati Semineri Beylikdüzü Okyanusta İletişim ve Empati Semineri
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji PDR Birimi tarafından 27 Kasım 2010 Cumartesi günü İletişim ve Empati konulu seminer düzenlendi.

İletişim, insanlar arasında olup bitenleri örten dev bir şemsiyeye benzetilebilir. İnsan dünyaya geldiğinde, başkalarıyla ne tür ilişkiler kuracağını ve yaşamında neler olacağını belirleyen etkenlerden belki de en önemlisidir iletişim.

Bütün iletişim becerileri öğrenilebilir ve zamanla istenilen şekle dönüştürülebilir. İletişimin iki ana unsuruysa sözel ve bedensel iletişimdir.

Özgüveni zedelenmeden özür dileyebilen, öfkesini kırıp dökmeden dile getirebilen ve yeri geldiğinde kendisini karşısındakinin yerine koyabilen bireyler, sağlıklı bir iletişimde yol almış demektir. Sağlıklı bir iletişim sağlıklı bir aile demektir. Nasıl ki denizcinin kaderi buzdağının görünmeyen kısmını bilmesine bağlıysa ailenin kaderi de günlük aile olaylarının altında yatan duyguları ve ihtiyaçları anlamaya dayanır.

Okyanus Kolejleri Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi tarafından 27 Kasım 2010 Cumartesi günü lise kademesi velilerimize 'İletişim ve Empati' konulu seminer verilmiştir.

 


İlgi ve katılımlarından ötürü velilerimize teşekkür ederiz.



Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
01 Aralık 2010, Çarşamba 17:25
Okunma
:
3.036 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları