Beylikdüzü Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Beylikdüzü Okyanuslular, "Model Birleşmiş Milletler Konferansı"nda
Beylikdüzü Okyanuslular, "Model Birleşmiş Milletler Konferansı"nda Beylikdüzü Okyanuslular, "Model Birleşmiş Milletler Konferansı"nda
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji lise öğrencileri, bu yıl 3.'sü düzenlenen "Model Birleşmiş Milletler Konferansı"na İsviçre’yi temsilen katıldılar.

Beykent Üniversitesi tarafından orta öğretim öğrencilerine yönelik olarak bu yıl 3.'sü düzenlenen "Model Birleşmiş Milletler Türkiye Konferansı", 3-4 Mayıs 2014 tarihlerinde yapıldı.

Beylikdüzü Okyanus Koleji lise öğrencileri Ertuğrul Özvardar, Esra Demirel, Helin Yılmaz ve Yusuf Kocaman, İngilizce Öğretmenleri Sibel Vural eşliğinde, "Model Birleşmiş Milletler Konferansı"nda İsviçre delegeleri olarak yer aldılar.

Dünya Sorunlarını ve Çözüm Önerilerini Tartıştılar

Öğrenciler; büyükelçi ve elçiler olarak katıldıkları "Ekonomik, Politik, Gençlik ve İnsan Hakları Komisyonları"nda dünya sorunlarını tartıştılar, çözüm önerileri sundular ve oylayarak kesinlik kazandırdıkları sonuçlarını bildirge haline getirerek ikinci gün sonunda düzenlenen genel kurulda ilan ettiler.

Genel sekreterin kapanış konuşmasının ardından düzenlenen kokteylde de yoğun geçen iki günün yorgunluğunu atmaya çalıştılar.

Gelecek yıllarda uluslararası platformlarda ülkemizi ve dünyayı temsil edecek olan gençlerin dünya sorunlarıyla yakından ilgilendikleri ve inovatif fikirlerini savunma noktasında hevesli ve özgüvenli oldukları gözlendi.

Tüm öğrencilerimizin sosyalleşmek adına attıkları bu adımı takdir ederken, başarılarının devamını dileriz... 


Haber
:
Özer Tuna
Editör
:
Özer Tuna
Tarih
:
05 Mayıs 2014, Pazartesi 15:29
Okunma
:
1.958 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları